Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

elektroinštalácia, hromosvody, podlahové vykurovanie, revízia, poradenstvo

Kovovýroba Stavebné práce: - murárstvo - kováčstvo - zámočníctvo.

Tesárstvo. Klampiarstvo. Pokrývačstvo.

Výroba, montáž: - riadená ventilácia aj rekuperácia - rekuperačné vetranie a vysúšanie obytných miestností

Ponuka domových inštalatérskych prác. Montáž kúrenia, plynoinštalatérske práce.Opravy a výmeny.

Zákazková výroba: - bytový nábytok - kancelársky nábytok - nábytok na kľúč - kuchynské linky.

-Truhlárstvo, výroba a montáž nábytku -Predaj frézovanej guľatiny -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Veľkoobchod a maloobchod

Znalecké posudky na stavebnú činnosť. Projekcia - bytové a občianske stavby.

Činnosť: - elektroinštalácia - revízia - projekcia elektroinštalácií - projektovanie fotovoltaických elektrární, zariadení - Facility management (správa a údržba budov) - fotovoltaika - inteligentné budovy

Zámočnícke práce: - vráta, dvere - kovokonštrukcia - zábradlie - mreže.

Stavebná firma, výstavba: - rodinné domy na kľúč - priemyselné areály a stavby - rekonštrukcia a revitalizácia panelových domov - zemné práce - sadrokartónové konštrukcie - zatepľovanie fasád - priemyselné podlahy.

Chlapi v akcii - Hodinový manžel. Práca: - drobné aj väčšie remeselné práce, stavebné a údržbové - v domácnosti, kancelárii, či vo firme - autodoprava, sťahovanie.

Studniar, studnárske práce: -studne kopané, vŕtané, razené -čistenie, hĺbenie, regenerácia studní. Montáž, dodávka, revízia: -čerpadlá ponorné aj kalové -domáce vodárne -rozvody vodoinštalácií v RD -rozvody el. inštaláciou v RD -rekonštrukcia bytových jadier.

Montáž: - suché stavby - zatepľovacie systémy.

Geodetické práce: -zameriavanie domčekov -delenie pozemkov -vecné bremená -zameranie inžinierskych sietí -vytyčovanie hraníc pozemkov -polohopisné a výškopisné plány.

Výroba, montáž: - drevené zimné záhrady. Dodávka, montáž: - okná, dvere - požiarne odvetranie únikových ciest.

Firma JKT Okná Olomouc, s.r.o. vám zaistí dodávku a montáž kvalitných bezpečnostných a protipožiarnych dverí značky Securido, ktoré sú vhodné nielen do bytu, ale aj do kancelárie a paneláku. Nechajte si poradiť od odborníkov z Olomouca a Prostějova aké dvere budú tie najvhodnejšie práve pre vás. Dvere Securido majú európsky certifikát, slúžia ...

Elektroinštalačné práce. Verejné osvetlenie.

Technicko-obchodná spoločnosť: - čerpadlá a armatúry - náhradné diely - kompresory, dúchadlá, ventilátory - vodokružné vývevy a kompresory - ponorné miešadlá - hutnícky materiál - sanitárna technika.

Izolatérstvo - striekaná izolácia, penová izolácia, striekaná penová izolácia

Práca: - Stavba RD, obkladačské práce, murárske práce, celková rekuštrukcia kúpeľní, rekonštrukcia domov a bytov, zatepľovanie fasád.

Stavebná a obchodná spoločnosť: - zatepľovanie, sanácia, - rekonštrukcia domov, historických objektov, - podkrovné vstavby, - priemyselné stavby, - stavby na kľúč, - kompletné dokončovacie práce.

Zabezpečenie bytov - (predaj a montáž vchodových bezpečnostných a protipožiarnych dverí, zámkov, kovania, zámky proti zabuchnutiu).