Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stolárstvo, podlahárstvo -Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj Zámočníctvo, nástrojárstvo

Predaj, maloobchod: -stavebniny -murovacie materiály tehly pálené -preklady -komíny -stavebná chémia -betónové a plastové výrobky -strešné krytiny.

Realizácia stavieb, ich zmien a odstraňovanie. - zateplenie fasád - výstavba objektov - rekonštrukcia objektov.

Stavebná činnosť: - rekonštrukcia bytového jadra, bytov, kúpeľne - zateplenie fasád - pokládka dlažieb a obkladov - murárske práce - výstavba rodinných domov na kľúč.

Činnosť: - stavebná činnosť, výstavba - rekonštrukcia - inžinierska činnosť - developerské služby

Výroba, predaj a montáž - plastové okná, dvere a zimné záhrady.

Stavby a rekonštrukcia Rekonštrukcia bytových jadier a interiérov. Práca: - murárske - sadrokartonárske - obkladačské - maliarske - podkládka plávajúcich podláh - zatepľovanie.

Služby: - elektroinštalácia - servis verejného osvetlenia - budovanie novej siete verejného osvetlenia - káblový servis

Remeslá, služby: - stavby nových striech i rekonštrukcia existujúcich - klampiar - pokrývač - tesár

-Veľkoobchod -Maloobchod prevádzkovaný mimo riadnej prevádzky -Sprostredkovanie obchodu Zámočníctvo, nástrojárstvo

Stavebná činnosť: - vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie - bytová výstavba - rekonštrukcia a modernizácia. Obchodná činnosť: - činnosť podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov - sprostredkovanie obchodu a služieb .

Predaj materiálov na kompletizáciu a výrobu nábytku.

Výstavba a prevádzka malých vodných elektrární.

Rekonštrukcia bytov, výstavby bytových jadier a rekonštrukcia rodinných domov.

Predaj, dodávka: - rúrkové systémy, vodovodné, kanalizačné potrubie a tvarovky z tvárnej liatiny s polyuretánovou výstelkou pre vodohospodárske stavby (zastúpenie firmy vonRoll hydro) - technológie a prístroje na vyhľadávanie porúch a water management (pre detekciu únikov vody a pre vodný manažment), zastúpenie firiem WAGAMET a Halma Water ...

Výroba, predaj: - nábytok na mieru - vstavané skrine.

Služby: - stavebná projekcia - architektúra

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - kancelárske budovy, sklady, športoviská - drevostavby - rekonštrukcia - stavebná projekcia Požičovňa: - stavebné stroje a mechanizácia

Optimalizácia a riadenie spotreby elektrickej energie - inštalácia systému pre optimalizáciu elektrickej energie. Elektroinštalácia, elektroinštalačné práce - montáž rozvodov, počítačovej a telefónnej siete, kamerové, audio a video systémy.

Remeselnícke práce pre domácnosť - elektromontáže a opravy - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - montáž nábytku - drobné zámočnícke práce.

Geodetické práce - zameranie, vytýčenie hraníc pozemkov - geometrické plány.

Murárstvo, tesárstvo - výstavba rodinných domov - sadrokartonárske práce - murárske práce - zateplenie fasád - búracie práce - tesárske práce.