Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Hodinový manžel: - údržba bytu, domu, chaty, a ostatných objektov - sťahovanie nábytku - údržba a kosenie záhrad - upratovanie snehu - výroba pergol či prístreškov na auto - drobné opravy vodoinštalácie - elektromontážne práce - maľovanie - stavebné práce.

(predtým Elektram, i-center) Veľkoobchod, predaj, distribúcia: Elektroinštalačný materiál Káble a vodiče - vodiče, silové káble, gumené káble, oznamovacie káble, špeciálne káble, vykurovacie káble, šnúry, flexošnúry, príslušenstvo káblov. Rozvodné systémy - vnútorný rozvod, lišty a príslušenstvo, sústava do betónu, káblové nosné ...

Autodoprava: -Zaistenie prepravy sypkých i kusových materiálov. -Vykonávanie prác hydraulickou rukou. -Zemné a výkopové práce.

Vykonávame: - revízia elektroinštalácií, el. spotrebičov a ručného náradia, bleskozvodov. - projekty elektro - školenia vyhl. 50/1978 Zb. - elektronické zabezpečovacie systémy - kamerové systémy CCTV - výroba rozvádzačov - elektroinštalačná práca.

Kovovýroba: - zábradlia, schodiská, mreže, oceľové konštrukcie. Drobné zámočnícke práce. Lisovanie. Ohraňovanie na CNC lisoch-3m 180T 2m 100T Zváranie-nerez, hliník.

Umelecké kováčstvo, zámočníctvo, kovovýroba.

Výroba a predaj drveného kameniva. Na základe Vášho dopytu zašleme ponuku našich výrobkov. Ďalej ponúkame drvené kamenivo aj z našej druhej prevádzky - kameňolomu Polnička. Náradie a nástroje ponúkame na e-shope: www.naradi-brno.cz. Kamenná predajňa sa nachádza v Hradčanoch pri Tišnova. Široká ponuka požičovne malej mechanizácie. Naše služby sú ...

Činnosť: - zámočnícke práce - otváranie dverí Predaj, montáž, oprava, servis: - zámky - brana

Stavebná činnosť, výstavba: - zateplenie rodiných a panelových domov - bytová a nebytová výstavba - omietky

Činnosť: - projekčné práce - autorizovaný inžinier

Výroba, predaj: - presné nástroje zo spekaného karbidu a to aj vrátane kombinácie s ušľachtilou oceľou.

Stavebná činnosť, výstavba: - stavby na kľúč - rodinné domy - rekonštrukcia - strojné omietky - izolácia

Cestná motorová doprava - nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3,5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí, - osobné prevádzkované vozidlami určenými na prepravu najviac 9 osôb vrátane vodiča -Spracovanie dreva, výroba drevených, korkových, prútených a slamených ...

Predaj a montáž: - plastové okná a dvere - interiérové dvere - vstupné dvere do bytu - sekcionálne garážové vráta

Predaj: - kompletného sortimentu pletív a plotov - drôtené, priemyselné, chovateľské, lesnícke ploty. Vykonávame odbornú montáž a realizáciu oplotenia na kľúč vrátane stavebných úprav - pozinkované a hliníkové samonosné posuvné brány, krídlové brány a bránky. Vyrábame a montujeme sekčné, priemyselné a rolovacie vráta aj kované, oceľové, ...

Činnosť: - vybavenie stavebného povolenia - rozpočty stavieb, stavebné rozpočty.

Predaj stavebnín - tehly - cement, vápno - stavebná chémia - obklady a dlažba - betónové výrobky.

Autorizovaný inžinier pre pozemné stavby - stavebný dozor - inžinierska činnosť - projektová dokumentácia - realitný inšpektor, prehliadka a zhodnotenie stavu nehnuteľnosti.

Služby - projektovej dokumentácie - inžinierska činnosť.

Vykonávame stavby na kľúč, revitalizácia, rekonštrukcia, demolácia, zemné práce, zateplenie rodinných aj panelových domov.

Architektonická a projekčná činnosť - návrhy interiérov - projektovej dokumentácie. Realizácia stavieb - výstavba na kľúč.

Montáž, opravy, servis - vzduchotechnika - chladiace zariadenia a tepelné čerpadlá. Zámočníctvo, nástrojáreň.

Služby: - stavebná projekcia - inžinierska činnosť - stavebný dozor.

Služby - projekčná činnosť - stavebný a autorský dozor - inžinierska činnosť.