Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Zámočníctvo, umelecké kováčstvo: - brány - bránky - zábradlie - mreže - krbové doplnky

Stavebná činnosť: - rodinné domy - búracie a demolačné práce - základy - zámková dlažba - zemné práce

Činnosť: - podlahárstvo - podlahárske práce

Predaj: - elektroinštalačný materiál - videstudio EVIS.

Vyrábame plastové bazény, nádrže, septiky, žumpy, nádrže, nádrže na dažďovú vodu. Bazény a nádrže rozvážame po celej ČR a SR.

Spoločnosť ELMET TRADE sa zaoberá distribúciou a predajom ohrievacej techniky značky Elektromet v Českej republike. Ide hlavne o kotly na tuhé palivá, bojlery, ohrievače vody, solárne výmenníky, akumulačné nádoby, solárne systémy, solárne kolektory, automatické kotly či kotly na pelety.

Návrhy, projekty, realizácia a servis: - elektroinštalácia, zabezpečovacie zariadenia a kamerové systémy, domáca automatizácia a inteligentná elektroinštalácia.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie.

Výstavba a rekonštrukcia stavebných objektov, všetky stavebné práce, výstavba drevostavieb a rodinné domy na kľúč. Projekčné práce. Stavebný dozor.

Pe Granit, s.r.o. je firmou z Jeseníka, ktorá vykonáva profesionálne kamenárske a dlaždičské práce. Zaistí vám dodávku obrubníkov, dlažobných aj žulových kociek, odsekov, krajníkov, kamenných dlažieb či schodov a tiež mozaiek. Vďaka spolupráci s odborníkmi, architektmi a skúsenými robotníkmi realizuje zákazky v Olomouci, Brne, Ostrave alebo Zlíne, ...

Svet kúpeľní - Kúpeľňový svet. Predaj, e-shop: - vybavenie kúpeľní - kúpeľňové doplnky - návrhy kúpeľní.

Zaoberáme sa: -zákazkovou výrobou z nerezu a ocele. Ponúkame: -brúsenie a leštenie nerez materiálu -výrobu nástreškov, zábradlí, schodísk a oplotenia budov.

Vyrábame a dodávame nízkoenergetické a pasívne drevostavby na kľúč, rodinné a priemyselné objekty, sadrokartóny a podhľady. Realizujeme drevostavby z unikátneho systému K-KONTROL.

Autoservis pre automobily: - osobné - dodávkové - nákladné - tuzemskej i zahraničnej výroby. Stolárstvo, sedlárstvo: - František Orság, tel.: 737704607, 585039503.

Výroba - štvorhranné a kruhové potrubie do vzduchotechniky - atypické potrubie na zákazku - zámočnícke a klampiarske prvky.

Murárstvo - rekonštrukcia kúpeľní - elektroinštalačná práca - murárske práce - vodoinštalatérske a kúrenárske práce.

Stolárstvo. Výroba - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa - kancelársky nábytok.

Dodávka, montáž, predaj: - brány (jednokrídlové, dvojkrídlové, posuvné, samonosné) - vráta (sekčné, výklopné, rolovacie) - markízy, predokenné rolety, žalúzie, tieniaca technika - siete proti hmyzu na okná a dvere.

Predaj - keramické obklady a dlažby - stavebná keramika.

Výroba konštrukčných systémov pre fotovoltaické elektrárne - hliníkové strešné konštrukcie - pozemné oceľové a hliníkové konštrukcie - solárne panely - fotovoltaické meniče.

Píla. Výroba, predaj stavebného a stolárskeho reziva - sušenie reziva - porez guľatiny. Prevádzkareň píly Za stanicou 579, 588 13 Poľná

Vodo topo - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce.

Murárske a štukatérske práce - opravy fasád - zatepľovanie a rekonštrukcia fasád.

Vykonávame : -údržby nehnuteľností pre majiteľov nehnuteľností, bytové družstvá -maliarske, natieračské práce - upratovacie práce. Zaisťujeme : - elektroinštalácia údržba, opravy, nové rozvody, stavebných robotníkov, pomocné -stavebné práce -oklepy omietok -kosenie drážok, výkopy, ... Všetko za bezkonkurenčné ceny, rýchlo a kvalitne.

Predaj pravých prírodných kamenných dyh a fólií (monolitických kamenných veľkoplošných obkladových plátov) z premenených hornín.