Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Spracovanie a opracovanie plochého skla. Výroba izolačných skiel a rámovanie obrazov.

-Testovanie, meranie, analýzy a kontroly -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Projektovanie pozemkových úprav -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Činnosť informačných a spravodajských kancelárií -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti ...

Predaj: - antikorózna - priemyselná - stavebná náterová hmota. Pobočky: - Praha - Teplice - centrála.

Stolárstvo, podlahárstvo -Spracovanie dreva, výroba drevených, korkových, prútených a slamených výrobkov -Umelecko-remeselné spracovanie kovov -Výroba školských a kancelárskych potrieb, okrem výrobkov z papiera, výroba bižutérie, kefárskeho a konfekčného tovaru, dáždnikov, upomienkových predmetov -Veľkoobchod a maloobchod

Klampiarstvo a oprava karosérií Pokrývačstvo, tesárstvo

Maliarske práce, natieračské práce: - interiéry - exteriéry. Nátery a čistenie fasád Priemyselné nátery

Výroba, porez: - stavebné rezivo - palety.

Činnosť: - stavby na kľúč - zatepľovacie fasády - rekonštrukcia objektov.

Znalecká a inžinierska kancelária. Súdny znalec: - oceňovanie nehnuteľností a podnikov. - stavebné projekcie.

Stavebné projekcie Služby: Projekty pozemných stavieb, inžinierska činnosť, požiarna bezpečnosť, bezpečnosť práce (BOZP), požiarna ochrana (PO)

Projektová činnosť vo výstavbe, architektonické štúdie, dokumentácia stavieb vrátane vybavenia stavebného povolenia a činnosti stavebného dozoru, vykonávacia dokumentácia.

Prípravné práce pre stavby. Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných. Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva. Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaja. Stolárstvo, podlahárstvo. Poľnohospodárstvo.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie. Zelená úsporám.

Predaj, montáž: - žalúzie horizontálne a vertikálne - okenné a dverné siete - plastové zhrňovacie dvere - interiérové látkové rolety. - vonkajšie hliníkové rolety.

Výroba, predaj: - čadičové a keramické textílie - izolačné a filtračné materiály.

Hľadáte dodávateľa kovoobrábacích nástrojov? Ste z Dubicka alebo okolia? Neváhajte a kontaktujte našu firmu Náradie Š+V Dubicko, s.r.o. Firma Náradie Š+V Dubicko, s.r.o. sa špecializuje na kovoobrábacie nástroje, prevažne sústružnícke nože. Vďaka moderným technológiám v oblasti obrábania aj merania sme schopní vyrobiť takmer akýkoľvek obrábací ...

Stavebníctvo-základové dosky, výstavby a rekonštrukcie domov, vonkajšie dlažby a oplotenie objektov.

Geodetická spoločnosť: - inžinierska geodézia - geometrické plány - podklady pre projekt - geodetické práce.

Murárske práce, montáže sadrokartónu, bytové jadrá, obklady, dlažba, rekonštrukcia bytov, zatepľovanie fasád, zámková dlažba.

Kameníctvo: - spracovanie kameňa - žulové dlažby - mramorové dlažby, - teracové dlažby - pomníková výroba - návrhy pomníkov - cintorínske doplnky - schody, stoly, kuchynské dosky - parapety, kamenné drviny, okrasné kamene - zlatenie, striebrenie - autodoprava do 25t.

Elektromontáže bytové, priemyselné a inteligentné, bleskozvody - montáže zabezpečenia, kamerových systémov a dátových rozvodov - opravy elektroinštalácií a revízie Predaj: - svietidlá - elektromateriál.

Sadrokartóny, tepelné izolácie. Podkrovie - vstavby. Bytové jadrá na kľúč.

Projekty občianskych stavieb, rodinných domov a drobných stavieb vrátane zabezpečenia úradného povolenia. Tepelno-technické výpočty stavieb (napr. Preukaz energetickej náročnosti stavieb, Nová Zelená úsporám).