Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Predaj nasledujúceho sortimentu: - hydroizolácia - murivo - spojivo, omietkoviny - stropná konštrukcia - komíny - strechy - tepelné izolácie - stavebné dosky - okná, dvere - betónové výrobky - odvodňovacie systémy a stavebné prvky - výrobky zo železa - ostatné výrobky.

Stavebná firma, výstavba: - rodinné domy na kľúč - priemyselné areály a stavby - rekonštrukcia a revitalizácia panelových domov - zemné práce - sadrokartónové konštrukcie - zatepľovanie fasád - priemyselné podlahy.

Práca: - elektromontáže - montáže bleskozvodov - revízia elektro - montáže vykurovacích káblov - vyhľadávanie a trasovanie káblov a potrubí - domové a priemyselné.

Chlapi v akcii - Hodinový manžel. Práca: - drobné aj väčšie remeselné práce, stavebné a údržbové - v domácnosti, kancelárii, či vo firme - autodoprava, sťahovanie.

Odbor hliníkovej stavebnej kovovýroby, projekčná a rozpočtárska činnosť pre firmy - výrobca hliníkových portálových prvkov (okná, dvere, výkladce, svetlíky, presklené fasády, zimné záhrady).

Studniar, studnárske práce: -studne kopané, vŕtané, razené -čistenie, hĺbenie, regenerácia studní. Montáž, dodávka, revízia: -čerpadlá ponorné aj kalové -domáce vodárne -rozvody vodoinštalácií v RD -rozvody el. inštaláciou v RD -rekonštrukcia bytových jadier.

Vyrábame a predávame: - plastové bazény - plastové nádržky - plastové žumpy - vodomerné šachty - retenčné nádrže - plastové výrobky na zákazku - expanzné nádržky - predávame bazénové príslušenstvo.

Montáž: - suché stavby - zatepľovacie systémy.

Natieračské, maliarske práce. Montáž - zatieňovacia technika Upratovacie práce. Podlahárske práce. Murárske práce.

Predaj, montáž: - plastové okná a dvere - Eurookná a dvere - garážové vráta - zimné záhrady

Geodetické práce: -zameriavanie domčekov -delenie pozemkov -vecné bremená -zameranie inžinierskych sietí -vytyčovanie hraníc pozemkov -polohopisné a výškopisné plány.

Výroba, montáž: - drevené zimné záhrady. Dodávka, montáž: - okná, dvere - požiarne odvetranie únikových ciest.

Firma JKT Okná Olomouc, s.r.o. vám zaistí dodávku a montáž kvalitných bezpečnostných a protipožiarnych dverí značky Securido, ktoré sú vhodné nielen do bytu, ale aj do kancelárie a paneláku. Nechajte si poradiť od odborníkov z Olomouca a Prostějova aké dvere budú tie najvhodnejšie práve pre vás. Dvere Securido majú európsky certifikát, slúžia ...

Elektroinštalačné práce. Verejné osvetlenie.

Technicko-obchodná spoločnosť: - čerpadlá a armatúry - náhradné diely - kompresory, dúchadlá, ventilátory - vodokružné vývevy a kompresory - ponorné miešadlá - hutnícky materiál - sanitárna technika.

Izolatérstvo - striekaná izolácia, penová izolácia, striekaná penová izolácia

Práca: - Stavba RD, obkladačské práce, murárske práce, celková rekuštrukcia kúpeľní, rekonštrukcia domov a bytov, zatepľovanie fasád.

Stavebná a obchodná spoločnosť: - zatepľovanie, sanácia, - rekonštrukcia domov, historických objektov, - podkrovné vstavby, - priemyselné stavby, - stavby na kľúč, - kompletné dokončovacie práce.

Zabezpečenie bytov - (predaj a montáž vchodových bezpečnostných a protipožiarnych dverí, zámkov, kovania, zámky proti zabuchnutiu).

Služby: - doprava a mechanizácia - elektroinštalačná práca - murárske práce - vodoinštalačná práca - zimná údržba miestnych komunikácií - údržba verejnej zelene - upratovacie práce.

Výroba, predaj, servis: -solárne systémy na ohrev vody, bazénov a prikurovania. Systémy sú zaradené do programu - Nová zelená úsporám. Ďalej: -vodoinštalatérske a kúrenárske práce -kovovýroba -tlaková impregnácia dreva -výroba nábytku -výroba vodných výmenníkov do krbov a kachľových pecí.

Geodetické práce: - geometrické plány - vytýčenie hraníc pozemkov - vyhotovenie mapových podkladov pre projektovú činnosť - vytýčenie priestorovej polohy budovy (zakladanie stavieb)