Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Ing. Aleš Baštinec je súdny znalec, ktorý sa zameriava na znalecké posudky či ocenenia a odhady nehnuteľností. Tiež vám poskytne pomoc pri riešení dedičského riadenia, pozostalosti alebo vecného bremena. Naša znalecká kancelária pôsobí v Olomouci a okolí. Prenechajte svoje starosti špecialistom. Znalecká kancelária: - oceňovanie nehnuteľností ...

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru.

Práca: - zemné, výkopové - výkopy pre inžinierske siete - ručné výkopy - dlaždičské práce - demolácia - kontajnerová preprava.

Klampiarstvo, práca: - klampiarske - výroba klampiarskych prvkov - rekonštrukcia striech - pokrývačské práce.

Pokládka, realizácia: - liate, priemyselné podlahy.

Práca: - elektroinštalácia - bleskozvody - montáž domácich telefónov, podlahového vykurovania.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - zatepľovanie - sanácia - mikropilotáž - murárske práce - obklady, dlažby

Zámočníctvo, kovovýroba: - brány, brány, ploty, zábradlia, mreže, schody - ľahké a stredne ťažké konštrukcie z ocele, nerezu a hliníka - zastrešenie bazéna, prístrešky, skleníky

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske.

Montáže vodo topo. Predaj: - vodoinštalatérsky, kúrenársky a plynársky materiál - obklady, dlažby, lepidlá. - kanalizačné prvky zo zahraničia.

Zatepľovanie fasád Obkladačské práce Murárske práce

Maloobchod, predaj: - stavebniny - strešné krytiny pre ploché aj šikmé strechy - betónové výrobky, zámkové dlažby, záhradná architektúra - kompletné náradie a pomôcky pre remeselníkov - stavebná chémia - predaj sypkých materiálov

Služby - spracovanie projektovej dokumentácie - projektová činnosť vo výstavbe - technický dozor na stavbách.

Zámočnícke práce, služby v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany v tej najvyššej kvalite Vám poskytne firma Ing. Ľubomír Post. Ďalej tiež ponúkam služby koordinátora stavieb. Nájdete ma na adrese Rokycanova 495/32, Olomouc. Remeslo: - zámočník - zámočnícke práce. Služby: - komplexné služby v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ...

Hlavným predmetom firmy Ekonstrukt je vykonávanie stavieb a stavebno dokončovacích prác vrátane pokládky podláh a montáž sadrokartónu. Špecializujeme sa predovšetkým na výstavbu a rekonštrukciu objektov, inžinierskych sietí a komunikácií. Tiež pôsobíme v odbore maliarstva a natieračstva v Olomouci a okolí. Zameriavame sa na tieto stavebné ...

Studne - renovácia, čistenie, opravy. Inštalácia čerpadiel. Úpravne vody - chemické aj mechanické úpravne vody.

Elektromontáže, elektroinštalácia. Výroba: - rozvádzače. Automatizácia priemyselných procesov. Malé vodné elektrárne. Vývoj a výroba jednoúčelových strojov.

Práca: - maliarske-maľby izieb - natieračské-nátery okien, dverí, zárubní, radiátorov, oceľových konštrukcií, striech, odkvapov - nátery a nástreky fasád - dekoratívne interiérové nástreky - tapetovanie.

Elektromontáže: - bytová a domová elektroinštalácia - rekonštrukcia rozvodov - montáž satelitných a anténnych rozvodov - verejné osvetlenie v bytových domoch. Montáž, rekonštrukcia, opravy a revízia bleskozvodov.

Liate podlahy, liate potery, anhydrit, liaty betón, polystyrenbetón, penobetón, cementový liaty poter, prenájom čerpadla na liate podlahy, dodávka stropnej konštrukcie JS. Murárstvo.

Zámočnícky servis Výroba, predaj: - kľúče - stavebné vložky FAB a GUARD - stavebné zámky HOBES, FAB a CISA - bezpečnostné kovanie ROSTEXopravy - vložky - kovanieprestavby - cylindrické vložky FAB a GUARDservisné stredisko - FAB a GUARD.

Činnosť: - stavebné práce - murárske práce, murár

Búracie práce. Odvoz sutiny, zeminy a ostatných stavebných materiálov pomocou kontajnerov na odpad. Upratovacie práce. Zemné výkopové práce.