Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru.

Práca: - zemné, výkopové - výkopy pre inžinierske siete - ručné výkopy - dlaždičské práce - demolácia - kontajnerová preprava.

Klampiarstvo, práca: - klampiarske - výroba klampiarskych prvkov - rekonštrukcia striech - pokrývačské práce.

Pokládka, realizácia: - liate, priemyselné podlahy.

Práca: - elektroinštalácia - bleskozvody - montáž domácich telefónov, podlahového vykurovania.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - zatepľovanie - sanácia - mikropilotáž - murárske práce - obklady, dlažby

Zámočníctvo, kovovýroba: - brány, brány, ploty, zábradlia, mreže, schody - ľahké a stredne ťažké konštrukcie z ocele, nerezu a hliníka - zastrešenie bazéna, prístrešky, skleníky

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske.

Montáže vodo topo. Predaj: - vodoinštalatérsky, kúrenársky a plynársky materiál - obklady, dlažby, lepidlá. - kanalizačné prvky zo zahraničia.

Zatepľovanie fasád Obkladačské práce Murárske práce

Maloobchod, predaj: - stavebniny - strešné krytiny pre ploché aj šikmé strechy - betónové výrobky, zámkové dlažby, záhradná architektúra - kompletné náradie a pomôcky pre remeselníkov - stavebná chémia - predaj sypkých materiálov

Služby - spracovanie projektovej dokumentácie - projektová činnosť vo výstavbe - technický dozor na stavbách.

Zámočnícke práce, služby v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ochrany v tej najvyššej kvalite Vám poskytne firma Ing. Ľubomír Post. Ďalej tiež ponúkam služby koordinátora stavieb. Nájdete ma na adrese Rokycanova 495/32, Olomouc. Remeslo: - zámočník - zámočnícke práce. Služby: - komplexné služby v oblasti bezpečnosti práce a požiarnej ...

Realizujeme nízkoenergetické rodinné domy – drevostavby – montované rodinné domy na kľúč. Ide o nízkoenergetické domy. Rýchla výstavba, prírodné materiály.

Hlavným predmetom firmy Ekonstrukt je vykonávanie stavieb a stavebno dokončovacích prác vrátane pokládky podláh a montáž sadrokartónu. Špecializujeme sa predovšetkým na výstavbu a rekonštrukciu objektov, inžinierskych sietí a komunikácií. Tiež pôsobíme v odbore maliarstva a natieračstva v Olomouci a okolí. Zameriavame sa na tieto stavebné ...

Studne - renovácia, čistenie, opravy. Inštalácia čerpadiel. Úpravne vody - chemické aj mechanické úpravne vody.

Elektromontáže, elektroinštalácia. Výroba: - rozvádzače. Automatizácia priemyselných procesov. Malé vodné elektrárne. Vývoj a výroba jednoúčelových strojov.

Práca: - maliarske-maľby izieb - natieračské-nátery okien, dverí, zárubní, radiátorov, oceľových konštrukcií, striech, odkvapov - nátery a nástreky fasád - dekoratívne interiérové nástreky - tapetovanie.

Elektromontáže: - bytová a domová elektroinštalácia - rekonštrukcia rozvodov - montáž satelitných a anténnych rozvodov - verejné osvetlenie v bytových domoch. Montáž, rekonštrukcia, opravy a revízia bleskozvodov.

Liate podlahy, liate potery, anhydrit, liaty betón, polystyrenbetón, penobetón, cementový liaty poter, prenájom čerpadla na liate podlahy, dodávka stropnej konštrukcie JS. Murárstvo.

Zámočnícky servis Výroba, predaj: - kľúče - stavebné vložky FAB a GUARD - stavebné zámky HOBES, FAB a CISA - bezpečnostné kovanie ROSTEXopravy - vložky - kovanieprestavby - cylindrické vložky FAB a GUARDservisné stredisko - FAB a GUARD.

Činnosť: - stavebné práce - murárske práce, murár

Búracie práce. Odvoz sutiny, zeminy a ostatných stavebných materiálov pomocou kontajnerov na odpad. Upratovacie práce. Zemné výkopové práce.