Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Veľkoobchod, maloobchod: - vodo - topo - plyn - sanitárna keramika - sprchové kúty a boxy - kúpeľňový nábytok - kúpeľňové obklady. Stavebné práce: - kompletná realizácia kúpeľní.

Interiérové štúdio - dodávky a montáž dverí, zárubní, podlahovín - nábytok na mieru - sedací nábytok, bytové doplnky - tieniaca technika.

Stavebné práce: - obkladačství - murárstvo - zatepľovanie - sádrokartonářství predaj: - všetok stavebný materiál.

Realizácia, opravy, rekonštrukcie, revízie elektroinštalácie: - v bytových domoch, rodinných domoch - kanceláriách. Slaboprúdové rozvody. Dodávka a montáž kamerových systémov. Zaistíme dodávky elektromateriálu.

Servis, revízie plynových spotrebičov. Revízia kotlov na tuhé palivá. Montáže elektrických bojlerov. Sprostredkujeme kotlíkové dotácie.

Firma René Seifried bola založená v roku 1994 a zaoberá sa reštaurovaním, kamenosochařstvím, použitým sochárstvom, záhradný architektúrou, interiérovými návrhy, realizáciou sochárskych diel a kamenársku výrobou. Firma René Seifried podniká na základe živnostenského oprávnenia č.j.07852 / 92 / St / ZF / T. Firma René Seifried je držiteľom ...

Veľkoobchod, predaj: - spojovací materiál (skrutky, matky, matice, skrutky, klince) - výroba spojovacieho materiálu podľa výkresovej dokumentácie - ložiská, guferá tuzemská i dovozová - príslušenstvo ložísk. - zámočníctvo, kovovýroba. Maloobchod, predaj: - Přerov, Smetanova 10 - tel .: 581220377.

práca: - pretlaky zeminou - plynofikácia, plynové prípojky, plynárenskom práce - zemné a výkopové práce. Kancelária Přerov: - Hranická 233/70, 751 24 Přerov - Predmostie.

inštalatérstvo: - kúrenárske práce - vodoinštalatérske práce

Architektonická kancelária. projekty: - architektonické - urbanistické - interiérové - rekonštrukcia pamiatkovo chránených objektov - návrhy fasád a portálov - návrhy reklamných tabúľ a firemných označení.

Geodetické a projektové práce. služby: - geodetické práce v katastri nehnuteľností - geodetické práce v inžinierskej geodézii - projektové práce v odbore vodohospodárskych stavieb - projektové práce v oblasti technických zariadení budov - projektové práce v oblasti pozemných stavieb - geografické informačné služby.

práca: - zemné - výkopové - terénne úpravy - demolácie - trhanie pňov - realizácia inžinierskych sietí a komunikáciách, základové dosky pre RD, zemné práce, výkopové práce, demolácie. Pôsobíme v Košiciach, Přerove a okolie cca. 50 km, a podľa telefonického dohovoru

Stolařství. Stolárske a stolárske práce. Výroba: - interiérový nábytok - kuchyne na mieru Inštalácia dverí.

Výroba: - nábytok - atypické aj klasické drevené konštrukcie.

Projektová a inžinierska kancelária špecialista na technológii a vzduchotechniku

Stavebné práce: - obklady a obkladačské práce - dlažby - rekonštrukcie bytových jadier rodinných domov - sadrokartóny - stropy, priečky -všetky murárske práce - betónovanie podláh, výstavba priečok, nahadzovanie omietok, štukovania - materiál nakúpim podľa vašich požiadaviek a prianí a dopravím na miesto realizácie - vytvorím cenovú ponuku ...

Renovácia a výroba: - karosérie na historické vozidlá, predovšetkým na automobily značky Jaguár. Ďalšie činnosti: - zámočnícke práce - zváranie - strihanie - ohýbanie - lisovanie - CNC obrábanie - rezanie laserom.

Výroba a predaj: - mechanické upchávky pre čerpadlá - tesniace systémy pre čerpadlá.

Elektroinštalačné práce: - slaboprúdové montáže - silnoprúdové montáže.

Sme stolárska firma zaoberajúca sa zákazkovou výrobou: Nábytok z masívu, lamina a dyhy Kuchyňa, vstavané skrine, spálne, postele, obývacie steny, kúpeľňový nábytok, pracovné a jedálenské stoly a iné podľa vášho želania Samonosné schody, obklady schodísk, zábradlí, poschodia na spanie Dodávame / sprostredkujeme: Interiérové ...

AkrylDek s.r.o. je spoločnosť sídliaca v Šumperku, ktorá prináša na medzinárodný trh dizajnový materiál s výplňou rastlín a kameňa - Dekorakryl. Dekorakryl je výbornou alternatívou skla, potlačeného skla a iných bežne používaných materiálov, preto nájde široké využitie v interiéri, najmä pre obklady a výplne. Dekoratívne akrylátové sklo s ...

Realizácia šikmých striech, ako nových, ako aj na rekonštrukcie existujúcich. Pokrývačské a klampiarske práce.

predaj: - spojovací materiál - pletivo - železiarstva.

Predaj plachtových hál, montovaných hál, zimovísk, prístreškov a pod.