Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výroba a predaj filtrov na úpravu pitnej vody pre domácnosť a malé firmy. Vo výrobnom programe používame svetovo uznávané technológie a médiá schválené MZ SR. Problematikou úpravy pitnej vody a výrobou malých filtrov na pitnú vodu sa úspešne zaoberáme od roku 1990.

Spoločnosť TONDACH Česká republika s.r.o. je najväčším výrobcom keramických strešných krytín v Českej republike. Okrem výroby širokého sortimentu skladaných krytín TONDACH ponúka aj unikátny systém rekonštrukcie striech, strešný solárny systém TONDACH Solar, originálne strešné doplnky TONDACH Tuning a tehly Keratherm. Výroba, predaj: - ...

Montáž, predaj, služby: - podlahové kúrenie - radiátorové vykurovanie - solárne systémy - tepelné čerpadlá - vodoinštalácia a kanalizácia - centrálne vysávače - plynové prípojky - vetranie - obkladový kameň.

Predaj: - vodomery a merače tepla B METERS - vodomery s bezdrôtovým odčítaním dát HYDROLINK - merače tepla HYDROCAL.

Vodoinštalatérstvo: - inštalatérske práce - montáž a rekonštrukcia rozvodov vody, odpadov, bojlerov, WC - zapojenie práčok, umývačiek a batérií. Havária.