Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Dodávky a montáž vonkajšej ochrany pred bleskom. Aktívne bleskozvody. Dodávky a montáž kompletného systému prepäťových ochrán pre napájacie, počítačové, riadiace a telekomunikačné siete. Náhradné a záložné zdroje energie a motorgenerátory.

Plynofikácia, plynárske práce Kúrenár, montáž ústredného kúrenia Vodoinštalácia, vodoinštalatér

Predaj, servis a montáž klimatizácií, vzduchotechniky, bránových systémov, automatických dverí, brán a roliet. Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva.

Tvoríme internetové stránky v kombinácii Vašich predstáv a taktiež našej odbornosti.

Elektromontážne práce. Elektroinštalácia.

Projektová činnosť vo výstavbe.

Autodoprava, doprava: - vnútroštátna a medzinárodná autodoprava - žeriavnícke práce. Opravy: - automobily.

Výroba, opravy: -ostatné účelové stroje -mobilné triediace a drviace stroje -mobilný hrubotriedič, mobilný triedič -náhradné diely, servis. Predaj: -použité stroje, drviče a triediče.

Predaj, e-shop: - bytový textil od českých a zahraničných výrobcov: - koberce, podlahy - galantéria a kusový textil - matrac, postele - bytový textil vlastného produktového radu.

Výroba, predaj: - terasová dlažba.

Kúpeľňová keramika. Maloobchod, predaj: -obklady, dlažba RAKO Rakovník -sanitárna keramika -kúpeľňové doplnky.

O strechu nad hlavou sa svojim zákazníkom staráme už od roku 1992. Naša firma je zdravá, dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť, kladúca dôraz na dlhodobý rozvoj. V odbore máme dlhoročné skúsenosti. Spočiatku sme pracovali na rekonštrukciách menšieho rozsahu, ale postupom času sa činnosť rozšírila aj na väčšie celky, a tak dnes pôsobíme ako ...

Maloobchod: -hutnícky materiál: -oceľ, rúrky, plechy, profily -drôty, pletivá, tkaniny, rošty, reťaze, laná, zvárané sitá -výrobky z hliníka, mosadze, medi -spojovacie materiály -zváracie prídavné materiály -kotevná technika -ručné náradie a nástroje -dielenské vybavenie.

Stolárstvo. Predaj: - palubovky, lišty - palubovky.

Výroba, predaj: -hobľované profily - palubovky, laty, lišty.

ELEKTROINŠTALÁCIA: -rodinné domy -občianska vybavenosť -osvetlenie interiérov. MERANIA A REGULÁCIA: -kotolne -vzduchotechnika -elektrické pece -priemyselné pece.

Montáž, realizácia, servis: - meranie a regulácia - kúrenie, rozvod plynu - elektromontáže - tepelná technika - klimatizácia - plynové kotolne - meranie emisií.

Práca: - inštalatérske - kúrenárske.

Voda - kúrenie - plyn. Montáže solárnych systémov.

Predaj, servis a montáž: - plastové okná - plastové dvere - žalúzie - parapety.

Predaj, servis a montáž: - plastové okná - plastové dvere - žalúzie - parapety.

Stolár: - nábytok - kuchyňa - vstavané skrine - ordinácie, kancelárie - izby - schody - interiérové a vstupné dvere - zábradlie - postele a čalúnenie - plasty, pracovné dosky, umelý kameň - altány, pergoly.

Inštalácia, montáž: - tepelné a hlukové izolácie - ústredné kúrenie a teplovody - izolácia potrubia a rozvodov na klimatizáciu budov. Predaj: - izolačné materiály.

Geodetická spoločnosť Geodetické práce, zememeračská činnosť: -geometrické plány -vytýčenie hraníc pozemkov -vytýčenie stavebných objektov -dokumentácia skutočného prevedenia stavieb -účelové mapy pre projekty.