Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Maloobchod, predaj: -železiarstvo -spojovací materiál -farby, laky -lepidlá, tmely -náradie -elektromateriál

Predaj: - káble a vodiče - telekomunikačné káble - elektrické vodiče.

Projektová činnosť vo výstavbe.

Stolárstvo Nádvorník Výroba nábytku na zákazku: - kuchyňa, obývacia steny, nábytok do izieb, spálne, kancelárie. Výroba z masívu, laminovaných či dyhovaných dosiek, biodosiek.

Maloobchod, predaj, dodávka: -stavebniny -základné stavebné materiály -sortiment pre suchú vnútornú stavbu -izolačné materiály -sadrokartóny -minerálne podhľady -zatepľovací systém -stavebná chémia -podlahy -náterové materiály -strešné systémy.

Predaj: - učebnice, učebné pomôcky. Spracovanie miezd a vedenie personálne agendy, spracovanie účtovníctva pre školské organizácie. Vzdelávanie pedagogických pracovníkov. Súťaže a olympiády. Výroba nábytku pre učebne a kancelárie. Ubytovacie a hotelové služby. Vzdelávacie zájazdy tuzemské i zahraničné.

Ponúkame vám kúpeľne za internetové ceny s možnosťou vyzdvihnutia priamo v Šumperku, kde máme náš sklad, tím a taktiež výdajné miesto. Sme firma s lokálnym zázemím a skúsenosťami s predajom a návrhom kúpeľní už od roku 2011.

Elektroinštalatérske práce: - elektroinštalácia a rekonštrukcia rodinných domov a bytov - pokládka el. podlahového vykurovania pod dlažby a plávajúce podlahy - priemyselné elektroinštalácie - výmeny rozvádzačov v bytoch - sadrokartónové stropy, priečky - minerálne kazetové stropy.

Výroba - zábradlie Kováčske a zámočnícke práce - nože

Výroba, predaj: - štýlový nábytok, zákazkové kuchyne na mieru, postele, skrine, euro okná, dvere všetkých prevedení. Dvadsať rokov tradície v luxusných interiéroch na mieru.

Zhotovenie: - kompletná projektová dokumentácia stavby. Inštalácia, rekonštrukcia a montáž: - domové, priemyselné plynovody a vodovodné siete - plynoinštalácia, plynofikácia - vodoinštalácia - vzduchotechnické zariadenie - vzduchotechnika - solárne systémy.

Kompletná realizácia, rekonštrukcia: -strechy. Pokrývačstvo Klampiarstvo Komplexná stavebná činnosť

Rekonštrukcia: - priemyselných, občianskych, poľnohospodárskych a bytových stavieb. Stavebné práce: - voda, plyn, elektro - maliar, natierač.

Predaj: - plastové okná. Pobočky: - Zlaté Hory, nám.Slobody 76 (tel.:584453571) - Vrbno pod Pradědom, Bezručova 618 (tel.:737583307)

Autorizovaný distribútor bezpečnostných vchodových dverí Juwent v CZ a SL predaj a montáž: - plastové, hliníkové a drevené okná vrátane doplnkov, - žalúzie, markízy - garážové vráta

Tesárske práce: - krovy - drevostavby - altány - pergoly

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - vstavané skrine

Služby: - výroba kuchýň a nábytku na mieru - rekonštrukcia kúpeľní - maliarstvom, natieračstvom

Práca: - murárske - maliarske, natieračské

Práca: - obkladačské - murárske

Výroba, predaj: - poplastované a pozinkované pletivo, stĺpiky a brány

Hodinový manžel, služby: - montáž nábytku - vodoinštalácia - pokládka plávajúcej podlahy - práca na záhrade