Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Práca: - maliarske - natieračské - fládrovanie

Projekcia pozemných stavieb: -spracovanie kompletnej projektovej dokumentácie.

Stolárstvo, výroba: - nábytok - skrine - okná, dvere

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske

Práca: - murárske - obkladačské

Kontajnerová doprava. Predaj: - piesok, štrk, namiešaný betón, drevo. Demolácia a vypratanie objektov. Nákladné vozidlá. Doprava s hydraulickou rukou. Nosnosť 8t.

Projekcia, projektovanie: - pozemné stavby. Inžinierska činnosť. Stavebný dozor, stavebný manažment.

Všetky stavebné práce, bytová výstavba, inžinierske siete, realizácia záhrad, ekologické stavby.

Servisný partner Mora, Gorenje, Karma: -sporáky -ohrievače vody.

Realizácia všetkých typov minigolfu - záhradné - hobby - adventure - crazy - Pit Pat - filcový - betónový - miniatúra. - neónový a putting. Dodávame stojany pre hráčov, lavičky, tabule, koše a popolníky. Areál golfu oplotíme a vystavíme chodníčky.

Inštalatérske, kúrenárske práce a rekonštrukcia plynovodu. Opravy a servis vodovodného a kanalizačného potrubia, kúpeľní a jadier. Inštalácia medeného a plastového potrubia, podlahového kúrenia a solárnych systémov. Renovácia plynového oceľového bezšvového potrubia, nízkotlakové aj strednetlaké plynovody.

Stavebná spoločnosť Navrátil, s.r.o. Vykonáva: - novostavby, rekonštrukcie, prestavby a modernizácie stavieb - zaisťuje komplexnú činnosť, vrátane projektových a inžinierskych služieb - autodoprava v rámci SR - požičiavanie stavebných strojov.

Projekčná kancelária. Projekcia, projektovanie: -občianske, bytové, priemyselné stavby. -kompletná projektová dokumentácia. Služby: -spracovanie požiarno-bezpečnostného riešenia stavieb.

Práca, remeslo: - kovoobrábanie - výroba špeciálnych zámočníckych konštrukcií a zvarencov - oceľové protipožiarne dvere - výroba a montáž oceľových konštrukcií - kovovýroba.

Stavebné projekty, návrhy interiérov. Architektúra.

Montáž a oprava elektrických zariadení, inštalácia bleskozvodov, elektroinštalácia.

Naša spoločnosť AKCEPT SK a. s. ako výhradný zástupca firiem: - INDEX - IMPERTEK - CARLO BORSA. Izolácia, izolačné systémy. Produkty: - Asfaltové hydroizolačné pásy - Náterové hmoty a tmely - Komponenty, doplnky - PVC fólia - Obrusy Asfaltové hydroizolačné pásy Zvuková izolácia : - FONOSTOP DUO akustický izolačný ...

Elektro montážne práce silnoprúdových a slaboprúdových rozvodov.

Maloobchod, predaj: - stavebniny - stavebný materiál - drogéria, drogistické potreby.

Kúpeľňové štúdio. Stavebniny. Stavebná firma: - obkladačské práce - sadrokartóny - výstavba bytových jadier na kľúč.