Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Špecializovaná predajňa farieb a lakov: - maliarske a natieračské potreby - tónovanie odtieňov farieb i omietok pre exteriér a interiér - stavebná chémia - miešanie autolakov a predaj autokozmetiky - plnenie sprejov.

Výroba a dodávka: - mestské mobiliáre - pergoly - drevené prvky - lavičky. Výroba a dodávka: - ploty.

Firma TOPMONT sa špecializuje na sadrokartónové systémy vrátane montáže. Ďalšou činnosťou našej firmy je zatepľovanie fasád domov, stropné podhľady, pokládka plávajúcich podláh a tiež elektromontáže. Našu odbornú prácu poskytujeme všetkým v Olomouci a okolí. Montáže: - sadrokartónové systémy, sadrokartón (suché stavby), priečky, stropy KNAUF, ...

Výroba, montáž: - nízkoenergetické zruby, zrubové domy, zrubové chaty, drevenice - kompletné dodávky atypických drevených stavieb na kľúč, víkendové chaty, drevostavby a terasové systémy Twinson.

Kamenárstvo, kamenárske práce. Vyrábame pomníky, schody a parapety z kameňa.

Ponúkam výrobu okrasných kovaných plotov, bránok, brán, zábradlí, krbov, krbového náradia a košov a iných kovaných doplnkov.

Píla, pilárska výroba. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -stavebné drevo: -hranoly, strešné laty, dosky, krovy -sušené stolárske rezivo -palubky -palivové drevo. Stoliareň.

Projekcia, dodávka, realizácia: - železobetónové konštrukcie typovej i atypickej v malom aj veľkom rozsahu - haly, sklady, športové a výrobné haly, zábavné centrá, hypermarkety, viacpodlažné školské a nemocničné pavilóny, hotely, hromadné garáže.

Predaj, eshop: - kúrenie, ohrievače vody - bojlery - krby - krbové kachle - solárne systémy - radiátory - vodárne - čerpadlá - kúpeľne - kuchyňa - sporáky - náradie.

Inštalácia, servis, opravy: - tepelné čerpadlá - solárne systémy - rekuperačné jednotky - inteligentná elektroinštalácia.

Sitech Vykonávame kompletný servis okien a dverí. Opravy a renovácie drevených Euro-okien, plastových okien a strešných okien Velux. Dodávame a montujeme horizontálne žalúzie, predokenné rolety, siete proti hmyzu, textilné roletky, vertikálne žalúzie, plisé a iné doplnky.

RKOkná - drevené okná a dvere. Výroba, montáž, komplexná dodávka: - drevené okná (eurookná) a dvere - euro 68/78 softline - zimné záhrady - garážové vráta - parapety - žalúzie - rolety a siete.

Ponúkame pokrývačské, izolatérske, klampiarske práce a montáž strešných okien (Dakea, Fakro, Roto, Velux). Vykonávame odbornú pokládku strešných krytín (Rukki, Satjam, Bramac, Mediterran, KM Beta, Tondach) a podstrešných fólií (Jutadach, Dörken, Tyvek).

Výroba, distribúcia, eshop: - vodovodné batérie Raf všetky typy.

Kovo zámočníctvo Stavebné zámočníctvo, zákazková výroba - vstupy, výlohy, školské zariadenia a ďalšie.

Predaj stavebných materiálov súvisiacich s výstavbou a rekonštrukciou rodinných domov vrátane inštalácie vody a kúrenia, ďalej predaj vodo-inštalatérskych a kúrenárskych materiálov a zariaďovacích predmetov renomovaných značiek.

Stavebná firma: - pozemné stavby - inžinierske stavby.

Predaj, oprava, servis, lízing: -stavebné stroje -nakladače ATLAS, NOVOTNÝ -rýpadlá YANMAR -hutníca technika Mikasa -ponorné vibrátory -vybračné laty -kompresory -miešačky -manipulačná technika -prepravné vozíky - sušiče -vyhrievacie agregáty -elektrocentrály. Výkup, predaj, bazár: -použité stroje. Požičovňa: ...

Práca: - obkladačské práce - pokladanie dlažby - obkladanie stien - rekonštrukcia kúpeľní, terás - obmurovka vaní a závesných WC - murárske práce - hydroizolácia.

Klampiarske, pokrývačské práce: - pre rodinné domy, pergoly, záhradné domčeky a ďalšie - zaistíme spracovanie cenovej ponuky, a tiež vám dokážeme poradiť s najvhodnejším riešením vašej novej strechy - možnosť realizácie vrátane dodania materiálov.

(predtým Elektram, i-center) Veľkoobchod, predaj, distribúcia: Elektroinštalačný materiál Káble a vodiče - vodiče, silové káble, gumené káble, oznamovacie káble, špeciálne káble, vykurovacie káble, šnúry, flexošnúry, príslušenstvo káblov. Rozvodné systémy - vnútorný rozvod, lišty a príslušenstvo, sústava do betónu, káblové nosné ...

Projektová činnosť v investičnej výstavbe. Výkon zememeračských činností. Montáž meradiel. Meranie emisií, imisií.

Navrhujeme a vyrábame originálne VITRÁŽE do dverí, nábytkových a kuchynských dvierok, okien, rôznych otvorov, zimných záhrad, obrazov, zrkadiel, hodín, mozaík a ďalšie interiérové doplnky.Ďalej luxusné tiffany lampy a svietidla. Pridali sme aj AMERICKÚ VITRÁŽ. Pri americkej vitráži lepíme obojstranne na podkladové sklo samolepiace olovené pásiky ...

Firma je držiteľom certifikátu ISO 9001. Veľkoobchod, maloobchod: -značkové keramické obklady a dlažba -systémová stavebná chémia -stavebné a obkladové profily -vodovodné batérie -sanitárna keramika -vane, sprchové kúty -profi náradie -návrhy kúpeľní na PC -náradie pre murárov a obkladačov. Pri veľkoobchodných zákazkách ...

Stavebná firma. Pozemná výstavba. Rodinné domy, rekonštrukcia. Zatepľovanie fasád.