Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Služby - poradenstvo, realizácia a kreatívna tvorba interiérov - rekonštrukcia bytových jadier - sadrokartonárske práce.

Montáž: - výťahy - invalidné plošiny - eskalátory Práca: - elektroinštalácia

Výroba, dodávka, montáž, servis - bodové, pásové a sedlové strešné svetlíky - pretlakové a požiarne klapky do vzduchotechniky.

Výroba, montáž, predaj: - okná, dvere-plastové, hliníkové, drevené - zastúpenie firmy VEKA. Návrh, realizácia: - krby-vnútorné, vonkajšie. Zelená úsporám.

Stolárstvo. Výroba nábytku: - kuchynské linky - detské izby - vstavané skrine - obývacie izby - spálňa, postele - plávajúce podlahy - kancelársky nábytok - vybavenie predajní a kaviarní.

Zváraním PVC fóliou. Predaj, rekonštrukcia: - bazény - bazénové technológie.

E-shop: - LED ovládače - LED profily - LED panely - LED pásky - LED zdroje - príslušenstvo Výdajné miesto: OKC II, Jožky Silného 2349/9 Kroměříž

BETONEX s.r.o. sa zameriava na výrobu železobetónových nádrží, nádrží a šácht.

Lukáš Nociar sa špecializuje na zámočnícke a kováčske práce, vykonáva zváranie metódou MIG a MAG, sústruženie a frézovanie.

Výroba: - výrobky z plastických hmôt - výroba súčiastok z plastu.

Spoločnosť PD Profi s.r.o. so sídlom v Ostrave, sa špecializuje na vývoj, výrobu, predaj, opravy aj servis tlakových nádob, zdvíhacích, hydraulických i pneumatických zariadení a manipulačného náradia. Zaoberáme sa aj špeciálnymi strojmi triedy M2, ktoré sú vhodné na použitie v prostredí, kde hrozí výbuch. Hydraulické náradie: - strihačka ...

Poskytujeme poradenské služby v oblasti energetických úspor a využitia alternatívnych zdrojov energií. Okrem poradenstva taktiež dodávame a montujeme solárne zariadenia.

Predaj a montáž tepelných čerpadiel, kúrení a bazénov.

Služby: - spracovanie projektovej dokumentácie stavieb - inžinierska činnosť v investičnej výstavbe - vizualizácia stavieb - stavebné rozpočty - spracovanie stavebných rozpočtov a - technický dozor stavieb - koordinátor bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci na stavenisku. Stavebná firma. Realizácia stavieb.

Revízia: - elektrických zariadení - elektrospotrebičov - osvetlenie - bleskozvodov. Práca: - elektroinštalačný.

Stavba, montáže, dodávka: -strešná konštrukcia. Oprava, rekonštrukcia, nátery, očistenie: -strechy. Čistenie: -odkvapové systémy -nátery fasád -montáže konštrukcií pre spoje a komunikácie -montáž svetlíkov a strešných okien.

Firma patrí od roku 2002 do skupiny Tyco. S podporou svojej materskej spoločnosti poskytujeme špecializované ekologické služby zamerané na ochranu životného prostredia a na služby v oblasti zásobovania pitnou vodou a čistenia odpadových vôd. "Spoločnosť je nositeľom certifikátov kvality - ISO 9001, EMS - ISO 14001 a BOZP - OHSAS 18001". ...

Naša spoločnosť vykonáva návrh a výstavbu atraktívnych tehlových rodinných domov s vynikajúcim dispozičným riešením. Ponúkame konštrukciu z prírodných materiálov, rýchlu výstavbu, jednoduché používanie a minimálne náklady na bývanie. Pripravili sme pre Vás domy za priaznivé ceny pre každého.

Stavby, stavebná firma. Špecializácia na strechy.

Ing. Aleš Fiala je autorizovaný inžinier pre statiku a dynamiku stavieb. Ponúkam statické výpočty konštrukcií: železobetónových, oceľových, drevených i murovaných, statické posudzovanie rodinných domov, krovov aj ostatných objektov, statické posudzovanie pri prestavbe bytového jadra, pri návrhu vykonávania otvorov v nosných stenách panelových ...

Predaj, servis: - zariadenie Kärcher. Stavba, predaj: - bazény - jazierka vonkajšie, vnútorné. Strešná izolácia.

Stavebné práce: - rekonštrukcia budov - montáž sadrokartónov - údržba nehnuteľností.

PETISA, s.r.o. sa zameriava na inžinierske práce v stavebníctve, vybavuje stavebné povolenie, financovanie, vykonáva tiež rozpočet, projektovanie, realizáciu a kolaudáciu.

Stavebná činnosť: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia budov - zateplenie fasád - výstavba inžinierskych sietí - pokládka zámkovej dlažby, chodníky - demolácia - kúrenárske práce - vodoinštalatérske práce. Elektroinštalácia: - elektromontáže - meranie, regulácia - slaboprúdové rozvody.