Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Práca elektro: -montáž, opravy elektroinštalácií -rekonštrukcia elektroinštalácií -montáže vykurovacích káblov. Výťahy: -vykonávanie podstatných zmien výťahov -odborné skúšky výťahov. Stavebné práce: -búracia práca -murárske a omietacie práce -vykonávanie obkladov a dlažieb -sadrokartónové konštrukcie -práca ...

Maloobchod, predaj, servis, požičovňa: - náradie - záhradná technika - vŕtacie, sekacie a búracie kladivá - lešenie, rebríky - brúsky - rezačky - kosačky - krovinorezy. Služby: - rezanie a vŕtanie v železobetóne, betóne a murive v rôznych profiloch a rozmeroch - chemické kotvenie - protipožiarne upchávky Hilti. Prenájom: ...

Maloobchod, predaj, servis, požičovňa: - náradie - záhradná technika - vŕtacie, sekacie a búracie kladivá - lešenie, rebríky - brúsky - rezačky - kosačky - krovinorezy. Služby: - rezanie a vŕtanie v železobetóne, betóne a murive v rôznych profiloch a rozmeroch - chemické kotvenie - protipožiarne upchávky Hilti. Prenájom: ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, E-shop: - stavebný materiál, stavebniny - sadrokartón - minerálne stropné podhľady - izolácia, izolačný materiál - strešné okná - farby - náradie - elektrické, ručné - komínové systémy.

Predaj, maloobchod: -podlahové kúrenie. Rozpočty na úsporné podlahové kúrenie.

Požičovňa: - stavebné stroje, náradie. Ďalej vykonávame rezanie asfaltu a betónu.

- Lešenárske práce - Maliarske, natieračské práce - Tryskanie ekologickým abrazívom - Povrchová ochrana oceľových konštrukcií - Kladenie podláh - Montáž sadrokartónových a cetris dosiek

Rekonštrukcia, stavebná činnosť, búracie práce

Veľkoobchodný predaj priemyselných lepidiel STA-PUT a SPRAY-KON.

Developer. Investorská činnosť.

Pobočka. Železiarstvo. Maloobchod, predaj: - kotviaca technika - spojovacie materiály - hmoždinky - lepidlá, tmely - náradie, nástroje - brusivo - stavebná chémia.

Kompletné dodávky, montáž, servis, revízia vzduchotechnických systémov všetkých typov vr. chladenie. Realizácia, revízia silnoprúdovej elektroinštalácie do 1 000 V. Rekonštrukcia, výstavba objektov. Zatepľovanie budov. Predaj a realizácia zatepľovacieho systému OMLUX.

Vrtné práce. Vŕtanie: - studne. Studnárske práce. Vyhľadávanie vodných zdrojov. Vrty pre tepelné čerpadlá.

Remeslo: - stavebné práce a remeslá. Realitná činnosť, finančné poradenstvo. Rekonštrukcia bytov a interiérov.

Stavebná firma, výstavba: - rodinné domy.

Správa budov. Internetový predaj: - hračky - hry - stavebnica - bazénové chémie pre bazény a vírivky - antikorózne farby a spreje pre spodky áut - biochémia pre dom a záhradu.

Firma dodáva čističky odpadových vôd a domáce čističky českých a slovenských výrobcov. Predaj nádrží, septikov a filtrov. zabezpečenie dovozov a montáže domácich čističiek. Poradenstvo s výberom čističiek pre novostavby a rekonštruované domy.

Truhlářství Roman Tichý z Ostravy sa zaoberá výrobou a montážou nábytku, dverí, schodov a zábradlí z masívu. Vyrábame napr. Kuchynskej linky, kancelársky nábytok a ďalej všetko z lamina. Kuchynské linky, kan. nábytok a všetko s lamina a tiež pokladáme plávajúce podlahy. Výroba, montáž: - nábytok - interiéry: - kancelárie - reštaurácia - ...

Služby: - upratovacie práce - údržba zelene - maliarske a natieračské práce - výškové práce - výmena kuchynskej linky - rekonštrukcia kúpeľní - deratizácia

Sme malá rodinná firma zaoberajúca sa projektovaním a stavbou nízkoenergetických a pasívnych drevostavieb.

Pobočka. Výroba, montáž, predaj: - bezpečnostné dvere, zárubne a mreže - bezpečnostné a protislnečné fólie, autofólie - privátne a antigraffiti fólie - elektronické zabezpečovacie systémy (EZS, kamerové systémy).

Veľkoobchod, predaj, dodávky: - strešné plechy - klepmiarske prvky - škridlové krytiny - hutnícky materiál.

Kúrenárske a vodoinštalatérske práce. Čistenie potrubia a kanalizácie. Čerpanie žúmp a septikov vr. likvidácia odpadov. Stavebné a havarijné opravy kanalizácie. Revízia, skúška tesnosti a monitorovanie kanalizácií.

Prevádzkujeme projekčnú a inžiniersku spoločnosť. Zaoberáme sa navrhovaním veľkých výrobných areálov aj spracovaním technickej dokumentácie. Zaisťujeme projektové riadenie, 3D modelovanie či programovanie CNC modelovania. Ďalej realizujeme odborné posudky, certifikáty aj revízie.