Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stavba: - domy na kľúč - základové dosky. Práca: - zámkové dlažby - výkopové práce. Služby: - autodoprava.

Euro-Stav Systém s.r.o. sa zameriava na predaj výplní stavebných otvorov, okien, dverí, brán, plotov a tieniacej techniky.

Stavby, stavebná činnosť: - všetky murárske a stavebné práce - rekonštrukcia - novostavby - zatepľovanie budov a objektov - montáž sadrokartónu - vonkajšie úpravy - dlažby - fasádnické a štukatérske práce - obklady, dlažby - montáž - krby.

ADAMONT s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj brán a brán, predáva okná, dvere, oplotenie a tieniacu techniku.

Spoločnosť ELCOMRAP s.r.o. sa zaoberá elektroinštaláciami, rozvádzačmi, riadiacimi systémami, frekvenčnými meračmi a poskytuje aj poradenskú činnosť.

Spoločnosť PAC Technology s.r.o. sa zameriava na elektromontážne práce, montáže a opravy elektra a poskytuje služby týkajúce sa softvéru a bezpečnostných systémov.

BUENO design s.r.o. sa zameriava na výrobu a montáž nábytku do domácností, kuchýň, pre firmy, reštaurácie a školy.

Prenajom vysokozdvižné montážne plošiny. Autoplošiny AVIA MP13, MP14, MP16, Tatra MP27 v lokalitách Ostrava, Frydek-Mistek, Havířov, Karviná, Třinec, Opava. Lacné ceny. Prenájom lešenia HAKI.

Spoločnosť PPbau services s.r.o. so sídlom v Ostrave v Moravskosliezskom kraji sa už päť rokov špecializuje predovšetkým na realizáciu plochých a šikmých striech a ich rekonštrukcie vrátane pravidelnej a kompletnej údržby v rámci záručného aj pozáručného servisu. Naša činnosť: - realizácia plochých a šikmých striech - rekonštrukcia plochých a ...

Firma Kominárstvo Milan Lukáš so sídlom v Ostrave ponúka svojim zákazníkom všetky kominárske práce. V rámci našej činnosti realizujeme napríklad stavbu nových komínov, vložkovanie a frézovanie komínov, stavebnicové systémy aj viacvrstvové komíny vrátane rekonštrukcií. Pôsobíme predovšetkým v okrese Ostrava. Naše služby: - stavba komínov - ...

Sme spoločnosť zaisťujúca kompletné balíčky a služby pre našich občanov formou bližšieho dohovoru a vzájomného porozumenia vo veciach potrebných. Zaistíme a radi poskytneme bližšie informácie týkajúce sa či rekonštrukcií rodinných domov alebo informácií týkajúcich sa dotačného programu zelená úsporám. Našou prednosťou je obnoviť vzhľad dnešných ...

MTM Building Home s.r.o.je stavebno obchodná a poradenská spoločnosť zameriavajúca sa na realizáciu stavieb murovaných rodinných domov na kľúč: - stavby pozemného staviteľstva - rodinných a bytových domov a ich rekonštrukcia - výstavba nových domov na kľúč - vykonávame demolácie aj výstavbu hrubých stavieb pri veľkých objektoch Súčasťou ...

Firma zaisťuje dodávku priemyselných podláh. Realizujeme epoxidové, samonivelizačné, liate betónové podlahy. Výkopové práce minibagrom. Rezanie diletačných škár. Aplikácia strojných omietok.

Spoločnosť Q - ELEKTRIK a.s. so sídlom v Ostrave sa už od roku 1990 zaoberá veľkoobchodným predajom elektroinštalačného materiálu, klimatizácií, neželezných kovov a pod. Ďalej tiež zaisťujeme elektromontáže v priemyselnom odvetví a sprievodné služby. Súčasťou našej činnosti je veľkoobchodný predaj širokej škály elektroinštalačného materiálu od ...

Predaj stavebného materiálu - stavebniny.

Predaj stavebného materiálu - stavebniny.

Radovan Lovas je firma, ktorá zaisťuje opravy, servis a ročné prehliadky plynových spotrebičov.

David Prívetivý prevádzkuje na webe spoločnosti Vorkstav. Je to firma špecializujúca sa na rekonštrukciu bytových jednotiek a domov.

Firma Opticord.cz s.r.o. so sídlom v Ostrave - Vítkoviciach sa zaoberá veľkoobchodným predajom inštalačného materiálu pre dátové a telekomunikačné siete. ponuka: - štruktúrovaná kabeláž: - metalické a patch káble - patch panely - konektory - zásuvky - spojky - testery - ACAR, telekomunikácie - rozvodný panel 220V - ...

Tienda Group s.r.o. je spoločnosťou zaoberajúcou sa búracími prácami, likvidáciami, vyprataním, dovozom nábytku a materiálu. Tiež prevádzkuje eshop, kde predávajú príslušenstvom ku kočíku, od koliesok, cez náhradné duše, nánožníky a pod.

Činnosť: - bezpečnosťou agentúra - detektívne služby - prenájom mobilného oplotenia, zábran, toaliet, spŕch - usporiadateľský servis - upratovacie služby. Internetový obchod, e-shop: - upratovacia technika - čistiace prostriedky - obalový materiál.

Ondřej Matula prevádzkuje múzeum a požičovňu maliarskych dekoratívnych valčekov na maľovanie.

Predaj, maloobchod, oprava, servis: - technika - vŕtacia, sekacia, búracia, diamantová, protipožiarna - laserové meracie systémy - kotviaca a skrutkovacia technika - náradie.

Predaj, montáž: -luxfery -obklady -dlažieb pre kúpeľne a kuchyne -sanita -sprchovacie kúty, vane a príslušenstvo -interiéry na kľúč ad.