Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Potrebujete vyhotoviť energetický preukaz náročnosti budov alebo vykonať energetický audit? Ušetrite náklady za energie a obráťte sa na energetického audítora a súdneho znalca Miroslava Baručáka - ENERGOS. Spracovávame súdne znalecké posudky, energetické preukazy a audity priemyselných podnikov, kontroly kotlov a kotolní nielen v okrese Ostrava, ...

Predaj, maloobchod: - náradie - kovanie - zámky - zváracia technika. Výroba: - kľúče, autokľúče.

Maloobchod, splátkový predaj, predaj MULTISERVIS: -nábytok -kuchyne, kuchynské linky -bytové doplnky -postele s polohovacím matracom BÁRA, SÁRA -koberce.

Realizácia: - liate podlahy pre rodinné domy aj priemyselné objekty.

Predaj a pokládku širokého sortimentu podlahových krytín pre Vás zabezpečí podlahářství František Řeháček. V našej ponuke nájdete podlahy drevené, plávajúce, vinylové, korkové, laminátové, PVC či koberce. Ďalej tiež vykonávame rekonštrukcie a renovácie podláh a parkiet. Navštíviť nás môžete na adrese Školská 890, Kopřivnice. Podlahárstvo, ...

Vykonávame inžiniersku činnosť, dozor a odborné vedenie stavieb či zastupovanie firiem za vykonávanú stavebnú činnosť autorizovanou osobou v stavebníctve. Zabezpečenie projektov stavby v jeho jednotlivých nutných stupňoch obsahu pre stanovené administratívne úkony.

Drevostavby Harabiš, s.r.o. dodáva zrubové domy, chalupy a chaty.

Projektovanie a revízia zádržných systémov proti pádu osôb, navrhovanie technických opatrení na údržbu fasády pomocou horolezeckej techniky. Školenia v oblasti navrhovania zádržných systémov proti pádu osôb.

Revízia: - tlakové nádoby - plyn - kotly. - domáce kotly na pevné palivo.

Projekcia, výstavba, realizácia: - drevostavby, montované domy - montované drevostavby - kompletná projektová príprava - výstavba rodinných domov - výstavba domov priamo na mieste - výstavba domov štýlom letmej montáže priamo z kamiónu. Stavebné projekcie. Projekcia pre montované technológie a pre výstavbu priamo na stavbe: - rezy, ...

KOVOK KOPŘIVNICE, s.r.o. vyrába brány, brány, nerezové náhrobné doplnky, zábradlia, ploty, oceľové konštrukcie Ich činnosti ďalej sú: - obrábanie - rezanie ocele laserom - ohýbanie na CNC ohraňovacom lise - kovovýroba

Činnosť: - projekcia pozemných stavieb - projekcia rodinné domy

Ponuka autorizovaných projektov v oblasti architektúry, stavebnej projekcie, energetickej náročnosti a inžinieringu stavieb. Diagnostika budov termokamerou s následným návrhom zateplenia. Zaisťujeme preukazy energetickej náročnosti - PENB.

Kovovýroba, zámočníctvo: - výroba, renovácie výfukov automobilov - vnútorné ochranné rámy do všetkých značiek vozidiel - ohýbanie rúrok - zváračské práce (oceľ, nerez, hliník).

Maloobchod, predaj: -zámky, kľúče (kľúčov) -kovanie -nástroje, náradie NAREX, BLACK-DECKER, EINHELL, KANGO -čerpadlá -vodoinštalačný materiál. Výroba: -kľúče, autokľúče.

Veľkoobchod a maloobchod: - zemnými skrutkami Bayos a Krinner, kvalitná alternatíva betónových základov rodinných domov (drevostavieb) - tiež predávame aj tzv. hobby rad zemných skrutiek pre svojpomocnú montáž.

Porez a spracovanie dreva. Predaj: - OSB dosky - stavebné rezivo - stolárske rezivo.