Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stolárstvo. Výroba: - nábytok (spálňa, detské a obývacie izby) - kuchynské linky, kuchyne - schodisko - okná, dvere - podlahy - kancelársky nábytok - zimné záhrady.

Maloobchod, veľkoobchod, predaj: - stavebniny, stavebný materiál. Stavebná firma, výstavba: - rodinné domy.

Elektroinštalácia:  - dodávka, montáž slaboprúdových a silnoprúdových rozvodov  - montáž bleskozvodov  - opravy a rekonštrukcie pôvodných hromozvodov  - revízie hromozvodov. Aktívne bleskozvody. Elektrické podlahové kúrenie. Rozvádzače, elektrorozvádzače - výroba na mieru podľa projektu, oprava, revízie. Montáž antén a satelitov. Dátové ...

Výroba, dodávka, montáž, veľkoobchod, maloobchod, predaj: -Plastové okná, dvere z profilu Softline -drevená okná, dvere EURO, borovica, meranti -Hliníkové okná, dvere -hliníkové interiérové aj exteriérové konštrukcie.

Predaj, montáž: - plastových, hliníkových a drevených okien - plastové a hliníkové dvere - žalúzie Zateplenie a revitalizácia budov.

Firma MCnet s.r.o. už od roku 1998 pôsobí v oblasti sieťových technológií, správy technického a programového vybavenia a internetu. V odbore počítačových sietí poskytuje kompletné riešenia týkajúce sa vlastného projektu cez realizáciu až po servis. Vyškolení špecialisti firmy MCnet s.r.o. Vám ponúka kvalitné a optimálne riešenie tejto ...

Firma Plynoservis Martiňák so sídlom v Čeladnej v okrese Frýdek-Místek sa zaoberá revíziami, kontrolami, montážou i opravami plynových zariadení. Ďalej vám ponúkam služby meteorológie, opravy a kalibrácie manometrov a tiež odstraňovanie úniku plynu. Ponúkané služby: - revízie, kontroly, montáže a opravy plynových zariadení - metrológia - ...

Stavebná činnosť: - komplexné riešenie stavby - modernizácia, rekonštrukcia, prestavba RD, bytu, chaty - modernizácia a údržba komerčných budov - zateplenie budov, fasády.