Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Drevené kvalitné debny a obaly pre prepravu a export jedine od spoločnosti Pila Krnov s.r.o.! Vyrábame a dodávame kvalitné drevené prepravné obaly nielen na stroje a výrobky, ale aj pre zámorskú a leteckú prepravu. Medzi prepravnými obaly nájdete aj rámovej debny vyplnené vode-odolnou preglejkou alebo iným materiálom. Naša firma dodáva svoje ...

Stavebná činnosť: - rodinné domy - rekonštrukcia - zatepľovanie fasád - komíny

práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárenskom - rekonštrukcia kúpelní

Stavebné práce: - murárske - sadrokartonárske - zatepľovanie fasád - tesárske.

činnosť: - stavebné práce - rekonštrukcia - obklady, dlažby - krby

činnosť: - murárske práce - rekonštrukcie bytových jadier, interiérov - sadrokartóny - výstavba rodinných domov - zatepľovanie fasád.

služby - stavebná projekcia - projektovanie stavieb.

práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske.

Stavebná činnosť - rekonštrukcia drevostavieb - sadrokartonárske práce - maliarske a tapetárske práce.

práca: - pokrývačské - tesárske - klampiarske.

Stolárstvo, výroba: - jedálenské, konferenčné stoly - zákazková výroba atypických stolov - zákazková výroba interiérov, záhradného nábytku.

Pobočka Bruntál. Veľkoobchod, maloobchod, výroba, montáž: - elektroinštalačný materiál - elektrozariadenia.

Kompletné podkrovné vstavby. Rekonštrukcia kúpeľní. Vonkajšie a vnútorné zatepľovanie objektov. Montáž minerálnych podhľadov. Drobné murárske práce. Montáž: - sadrokartón.

Naša spoločnosť Svet okien, s.r.o. patrí medzi popredných českých výrobcov a predajcov výrobkov prvotriednej kvality Ponúkame najmä: - plastové okná - hliníkové okná - vchodové dvere - garážové vráta - tieniacu techniku a mnoho ďalších doplnkov. Česká výroba okien a dverí je zárukou najvyššej kvality.

Projekčná a stavebná firma: - nový bytová výstavba - rekonštrukcia budov - hrubé stavby - stavebné projekcie.

Predaj, opracovanie: - sklenené dvere, police, kúty - sklenené stolíky - sklo pod kachle a pred krbmi. Výroba: - atypické sklo - žiaruvzdorné sklo.

Stavebná firma: - zatepľovanie budov - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia budov - opravy striech - ploché strechy.

Činnosť: - projektovaním elektrických zariadení.

Stolárstvo, stolárstvo, výroba: - nábytok z masívu aj lamina - drevené okná, dvere - obloženie - pergoly, prístrešky. Predaj: - stavebné rezivo.