Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba, dodávka, montáž: - kuchyňa na mieru - dvere, schody, zárubne - nábytok na mieru - stoly, stoličky - spálňa - obývacie izby - vstavané (vstavané) skrine -plávajúce podlahy pokládka -montáž oblozok + dverí -odvoz dovoz.

Výroba: - nožnicové a piestové zdvíhacie plošiny - výťahové kabíny a rámy - rošty pre trakčné pohony lanových výťahov - vyrovnávacie sklopné mostíky montáž - výťahy. Zámočnícke výrobky na zákazku.

Kovovýroba. Zámočníctvo, zámočnícka výroba. spracovanie plastov Výroba: - z ocele, nerez materiálov, plastov - zvony zo žiaruvzdorných materiálov - plastová veka pre odlievanie keramiky - polotovary pre záhradnícke náradie montáž: - kúrenie, vodoinštalácie.

Výroba, predaj, montáž, servis, rekonštrukcia: - čistiarne odpadových vôd (ČOV) - čerpacie stanice - zariadenie na odvodňovanie kalov - septiky, nádrže, plastové nádrže - enzýmy na odstraňovanie organ. usadenín - tesnenie - tesniace systémy - tesniace zátky, manžety - klzné objímky, vymedzovacie objímky, dištančné prvky - tesniace ...

Vykonávame montáž, opravy, revízie a skúšky vyhradených elektrických zariadení a hromosvodů.Poskytujeme technické služby k ochrane majetku a osob.Instalujeme a projektujeme elelektronické, kamerové, požiarne zabezpečovacie systémy.

služby - intelingentní elektroinstalce - montáž, servis merania a regulácie.

Firma RB IZOL s.r.o. sa špecializuje na sanácie vlhkého muriva, železobetónových konštrukcií a hydroizolácie aplikácií akéhokoľvek hydroizolačného povlaku. Medzi naše služby patrí aj vykonávanie tlakovej aj chemické injektáže. Sídlime v Havířove. Sanácia železobetónových konštrukcií: - betónové nádrže - železobetónové vodojemy - mostné ...

Stavebná firma, výstavba: - komerčné, obytné, priemyselné budovy - rodinné domy - rekonštrukcia, revitalizácia. Prenájom, požičovňa: - stavebné stroje - montážne plošiny - žeriavy. Práca: - výškové - zámočnícke.

Poskytujeme našim zákazníkom profesionálne služby v oblasti elektrotechniky. V súčasnej dobe sa špecializujeme na projektovanie a komplexné dodávky silnoprúdových a slaboprúdových systémov na kľúč. Naše služby zahŕňajú projekčnú činnosť, silnoprúdové a slaboprúdové systémy, riadiace systémy, informačné a komunikačné systémy, dátové siete LAN ...

Výstavba: - nízkoenergetické a pasívne domy - drevostavby - americkej rodinné domy.