Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Murárske práce. Výkopové práce: - hroby. Obklady, dlažby. Terasy, montáže okien a dverí. Zámocká dlažba. Chodníky.Hodinový manžel na čokoľvek, práca všetkého druhu. Kompletné upratovacie práce.

Predaj: -hobby-potreby, potreby pre domácich majstrov.

Činnosť: - výhradný predajca predizolovaného potrubia ZPU v SR

Stavebná firma - zemné práce - inžinierske siete - stavebné práce na pozemných komunikáciách

Spoločnosť LEKON Group s.r.o. je obchodno - výrobnou firmou, ktorá už niekoľko rokov dodáva na náš trh komínové systémy špičkovej kvality slúžiace na čistenie a opravám komínov. V našej stálej ponuke nájdete nerezovej jednostenné vložky pevné aj flexibilné a to ako pre spotrebiče atmosférické tak i pretlakovej. Ďalej ponúkame izolované, fasádne ...

Projekty a realizácie novostavieb i rekonštrukcií. Návrh rodinného domu aj s 3D vizualizáciou. Kompletná projektová dokumentácia. Vybavenie stavebného povolenia. Realizácia a skolaudovaný stavieb. Spolupracujeme so záhradnými architektmi a dizajnérmi. Pomoc s financovaním stavieb.

Stavebná firma. Development. Pozemné stavby, dopravné, vodohospodárske stavby.

Výroba, dodávka, predaj, montáž: - nádrže na septiky - nádrže zo stenových prvkov - bazény.

-Poskytovanie technických služieb -Výroba rozvádzačov nízkeho napätia Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných

Rekonštrukcia a výstavba bytov a domov - murárske práce - sadrokartonárske práce - zatepľovanie - podlahárske práce - stolárske práce - elektrikárske práce.

Elektroinštalačné a elektromontážne práce, revízie - opravy a rekonštrukcie existujúcich rozvodov - pripojenie a inštalácia elektrospotrebičov.

Inštalačná práca - plynárske práce - kúrenárske práce - vodoinštalatérske práce - elektroinštalačná práca. Realitná kancelária INSTAL Pri starej pošte 105 Frydek - Miestok 738 02 tel. 558 436 071, 737 342 668 email: rk@instal-servis.cz

Autodoprava - kontajnerová preprava, pristavenie alebo prenájom kontajnera - nákladná a kamiónová doprava medzinárodná aj miestna. Zemné a výkopové práce - realizácia spevnených povrchov.

Rekonštrukcia kúpeľní - obkladačské práce - montáž sadrokartónu - podlahárske práce.

Stavebná firma BYSTROŇ Group a.s. sa špecializuje na stavebné práce pre verejný aj súkromný sektor. Vykonávame novostavby a rekonštrukcie úradov, nemocníc, škôl, seniorských domovov, kancelárskych budovy, športových zariadení, zoologických záhrad a zábavných parkov. Zaistíme Vám tieto služby: - zateplenie domov a fasád - výstavba a ...

Služby: - vodoinštalácia - kúrenárstvo - plynoinštalácia - solárne systémy, tepelné čerpadlá, klimatizácia - montáž kotlov - kotlíková dotácia

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - vykurovanie - radiátory - kotly - bojlery - vane, hydromasážne vane - sprchové boxy - parné kabíny, infrasauny - sanitárna keramika - vodovodné batérie - kúpeľňové doplnky a kúpeľňové vybavenie. - kúpeľňový nábytok - inštalačný materiál.

Elektroinštalácia bytových aj nebytových priestorov. Stavebné práce.

Hodinový manžel, služby: - elektrikárske práce - inštalatérske práce - murárske a obkladačské práce - stolárske práce

Revízia elektroinštalácií a bleskozvodov - revízia elektrických spotrebičov a náradia - revízia elektrických zariadení a strojov.