Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výroba: -bridlicové strešné krytiny, obklady a dlažby -komponenty na pokrytie komínov. Doplnky: -úžľabie obojstranné -lemy striech -odkvapy jednoduché a dvojité -hrebene -nárožie -komíny.

Klampiarske, pokrývačské, tesárske práce. Montáž bridlice. Rekonštrukcia historických pamiatok.

Predaj, montáž: - plastové okná, dvere, zimné záhrady, presklené steny vrátane všetkého príslušenstva (siete, parapety) - žalúzie (horizontálne, vertikálne) - výroba, montáž PVC okná a dvere profily Kömmerling.

Firma Sťahovanie Dopraváčik René Nováčka s dlhoročnou tradíciou zaisťuje všetky sťahovacie a vypratávacie práce vrátane zaistenia prepravy po celej Českej republike i Európskej únii. Kompletné sťahovanie v ČR a EÚ: - lacné a rýchle sťahovanie bytov a firiem, kancelárií - nonstop príjem zákaziek - ZDARMA 800 888 408 - sťahovanie objemného ...

Autorizovaný technik. Stavebné rozpočty. Inžinierska činnosť. Príprava stavieb. Stavebný dozor.

Maloobchod, predaj, montáž - podlahy: - laminátové - korkové - drevené - vinylové - PVC - prírodné linoleum - interiérové dvere, zárubne. Podlahárske práce. Renovácia drevených podláh, vyrovnanie podkladov (nivelácia).

Komplexné služby v príprave pozemných stavieb. Architektonická štúdia, projektová dokumentácia DUR, DSP, DPS, inžiniering. Spracovanie preukazov energetickej náročnosti budov (PENB). Nezávislý člen ateliéru PROJEKTSTUDIO.

Výroba, dodávka: - všetky typy sklá - interiérové celosklenené steny a dvere - kovanie sklo - zimné záhrady - sklenené konštrukcie.

Veľkoobchod, predaj: - zváracia technika - zváracie materiály - upevňovací a spojovací materiál. Zvárač, zváranie.

Stolárstvo, podlahárstvo -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov

Integrácia, implementácia, predaj, oprava, servis: - softvér, softvérové produkty - riadenie a plánovanie výroby, riadenie projektu. Komplexný inžiniering, projekcia, dodávka: - najmodernejšie technológie na kľúč v oblastiach: - elektro - technologický silnoprúd, regulované pohony - systémy merania regulácie MAR - riadiace systémy ...

Stavebné projekcie, inžinierska činnosť, inžiniering: - mosty - diaľnice - rýchlostné cesty - okružné križovatky - chodníky pre cyklistov, pešie zóny - rekonštrukcia a opravy ciest a mestských komunikácií.

Stavebné projekcie. Komplexná projekčná, inžinierska a realizačná činnosť. Výstavba: - komerčné budovy - občianske a bytové stavby - priemyselné stavby.

Realizácia stavieb dopravných, inžinierskych, elektro a zabezpečovacieho zariadenia na železničnej infraštruktúre

-Výroba strojov a zariadení -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Veľkoobchod a maloobchod Maliarstvo, lakovníctvo, natieračstvo Izolatérstvo

Maloobchod, predaj: - podlahové krytiny - parkety.

Služby: - revízia vyhradených tlakových a plynových zariadení - školenia a preskúšanie vodičov motorových vozíkov

Stolárstvo. Práca: - stolárske.