Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Spoločnosť TALPA - VHS, s.r.o. sa zameriava na výstavbu vodohospodárskych stavieb predovšetkým na Morave, ale realizujú sa po celej SR. Zameriavajú sa na stavbu inžinierskych sietí, rekonštrukcie vodných diel, rekultiváciu skládok, demolácie aj na výstavbu protipovodňových opatrení. Vodohospodárske stavby: - rekonštrukcia vodných nádrží - ...

Prenájom: - automechanizmy - zemné stroje - autožeriavy - montážne plošiny. Stavba: - dopravné stavby - vodné stavby - kanalizácia.

Firma vznikla v roku 2017 po predchádzajúcich skúsenostiach v odbore, špecializácie firmy sú prevažne výkopové a zemné práce, stavebné a prípravné práce, zámkovej dlažby, rekonštrukcie chodníkov, upratovanie a demolácie. Naša firma sídli v Ostrave a je spoľahlivým partnerom v oblasti stavebníctva.

Spoločnosť ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. sa zameriava na výrobu, montáž i servis horákových systémov, regulačných staníc, strojov a zariadení, elektrorozvádzačov. Ďalej vykonáva zákazkovú výrobu z nerezu. Sídlo firmy je v Třinci. Projekcia, výroba, montáž, servis, oprava: - zákazková výroba z nerezu a hliníka - horákovej systémy - kompletné ...

Stolárstvo a stolárstvo. Výroba - nábytok na zákazku z masívu aj lamina, kríne, komody - kuchyňa - schodisko - altány - dvere.

Predaj: - tepelné čerpadlá vzduch/voda, ZÁUKA 7 rokov -výhradné zastúpenie HKS Lazár pre ČR a SR: -automatické kotly na uhlie - automatické kotly na pelety - drevosplynujúce kotly na drevo - krbové peletové kachle -predaj vykurovacieho oleja (ELTO, LTO, TOLEX) -predaj a prenájom mobilných kotolní COMPACT teplovodné (mobilná ...

Stolárstvo. Výroba: - kuchyňa - postele - kancelárie - komody - skrine - stoly - botníky - poličky.

Výroba nábytku na zákazku: - kuchyne - vstavané skrine - schody a schodiská - dvere - obývacie zostavy - postele - odkladacie steny - kúpeľňový nábytok.

Práca: - výškové, vo výškach - všetky stavebné - klampiarske, klampiarstvo - pokrývačské, pokrývačstvo - izolatérske práce - zateplenie - montáže strešných okien.

Maloobchod, splátkový predaj, predaj MULTISERVIS: -nábytok -kuchyne, kuchynské linky -bytové doplnky -postele s polohovacím matracom BÁRA, SÁRA -koberce.

Realizácia: - liate podlahy pre rodinné domy aj priemyselné objekty.

Remeslo, práca: - klampiar, klampiarske - pokrývač, pokrývačské.