Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výroba, kovovýroba, stojanská výroba: - komponenty pre dopravné prostriedky (okná, dvere, police, medzisteny, zdvíhacie plošiny pre imobilný cestujúci) - súčasti vagónov, vozov metra, električiek, autobusov. Remeselnícke práce: - kovoobrábanie - zámočnícke - zváračské.

Zatepľovanie panelových a bytových domov. Kontaktný zatepľovací systém. Fúkaná celulózová izolácia. Výroba nerezových prístreškov.

Spoločnosť KOTLEKAMNA.CZ s.r.o. ako už jej názov napovedá, sa špecializuje na predaj a montáž rôznych druhov kachlí a kotlov. V našom sortimente nájdete kotly na uhlie a peletky, peletové kachle, tepelné čerpadlá, ale aj grily. Naši vzorkovú predajňu nájdete na adrese Těšínská 530/300, Ostrava - Radvanice. Predaj, montáž, oprava, servis: - ...

Práca: -vodoinštalatérske -kúrenárske

Výroba: -nábytok -Vstavaný nábytok, skrine. Zákazková výroba, predaj: -kuchyňské linky -kancelárskych nábytok -detské izby -obývacia izby -atypický nábytok -předsíňové steny. Vymeranie vrátane návrhu, ocenenie, odborné poradenstvo zadarmo.

Spoločnosť FM Proles CZ s.r.o. z Frýdku-Místku poskytuje všetky služby pre vlastníkov lesa, zaoberá sa predajom stromov a guľatiny, realizáciami záhrad a prevádzkuje vínny archív. Služby pre vlastníkov lesa - ťažba a približovanie dreva - výsadba stromov a oplocovanie kultúr - nákup a predaj guľatiny a vlákniny Predaj odrastkov, ...

Otváranie, opravy a predaj trezorov. Zámočníctvo - kľúčová služba - výroba kľúčov. Predaj a montáž zámkov, kovania, bezpečnostných vložiek, dverných zatváračov ai. Zámočnícke práce v oblasti mechanického zabezpečenia objektov. Núdzové otváranie dverných zámkov. E-shop.