Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Vývoj, výroba, ostrenie špeciálnych rotačných a stacionárnych rezných nástrojov na trieskové obrábanie. Ponuka upínacích systémov a špeciálnych nástrojov s výmennými britovými doštičkami. Vývoj, výroba nástrojov na ozubenie. Dodávateľ komponentov pre automobilový, hydraulický, elektrotechnický, energetický a letecký priemysel.

Kovovýroba, strojárska výroba: -zvárané oceľové konštrukcie -diely pre žeriavové veže 5-10 ton, veže a podvozky stavebných žeriavov -lanové navijáky pre lode, lodné a kotevné navijaky -diely stavebných a banských strojov -lopaty, radlica pre stavebné stroje -cestné valce, bandáže pre stavebné stroje -zariadenia na triedenie surovín ...

Práca: - elektroinštalačný, elektrikárske. Oprava, montáž, revízia: - bleskozvody - elektrické nástroje, náradie. Oprava: - žeriavy. Predaj, servis: - el. ručné náradie.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod: - ukončovacie lišty (na obklady, dlažby, mramor, parkety, plávajúce podlahy) - profily. Nemecko: - Euro Profil System GmbH Blumenweg 1 D-90522 Obersbach (Bayern) - telefón 0049/911/965 333 0 - fax 0049/911/965 333 29 - e-mail info@eps-profil.com.

Spoločnosť SNAIL s.r.o. pôsobí ako výhradný distribútor stavebnej chémie SOUDAL. Dodávame výrobky zavedené belgickej firmy, ktorá predstavuje svetovú špičku vo vývoji a produkcii polyuretánových pien. K dispozícii máme sieť predajných centier s viac ako štyridsiatich odborne vyškolenými obchodne technickými zástupcami a poskytujeme zákaznícky ...

Stavebno obchodná spoločnosť so zameraním na technické zariadenia budov s realizačným centrom v Ostrave, výrobným areálom v Paskove a pobočkami v Brne a Prahe. - navrhovanie, dodávky, montáž a servis vzduchotechnických a klimatizačných systémov - komplexné vykonávanie zdravotníckych prevádzok - realizácia chladenia, vykurovania a ...

služby - prenájom lešenia - požičovňa, montáž a demontáž fasádneho lešenia.

Výroba, dodávka, montáž - hliníkové okná, dvere - hliníkové presklené fasády - strešné svetlíky - ľahké stavebné a presvetľovací konštrukcie.

OCEKO Priemyselné stavby s.r.o. sa špecializuje predovšetkým na výrobu a montáž oceľových konštrukcií, potrubných systémov a na realizáciu priemyselných stavieb.

Spoločnosť GANSA STAVBY s.r.o. sa zameriava na výrobu panelov a stavbu rodinných domov, postará sa aj o financovanie a sledovanie stavby.

Spoločnosť Coil Service s.r.o. sa zameriava na výrobu trakčných, nízkonapäťových a vysokonapäťových cievok a tiež na repliky a rekonštrukcie motorov.

Služby: - elektroinštalácia, elektromontáže - silnoprúd a slaboprúd - montáž telefónnych ústrední analógových, digitálnych, VoIP a ich servis. Kancelária: Křižíkova 1377, Frýdek Místek.