Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výroba, montáž: - krovy (zbíjaných väzníkov), krovov na kľúč - podlahových, obkladových paluboviek (podlahy) - paliet a obalových prvkov - piliarska výroba, katr. Predaj, maloobchod, veklkoobchod: - rezivo - vykurovacej palivo - dodávky pilín (zdarma) služby: - impregnácia reziva - sušenie reziva - hobľovanie reziva - zabezpečenie ...

Prevádzkareň: - plastové výrobky pre vodoinštalácie a kanalizácie, plastové potrubné systémy - HT, PVC a PP plastové odpadové systémy - PVC rúrky a tvarovky - PE potrubie pre tlakové rozvody pitnej vody Sídlo firmy: - Unhošťská 505, 27361 Veľká Dobrá.

činnosť: - rekonštrukcia kúpelní

Výroba: - kancelársky nábytok - školský nábytok - regály pre predajne - drôtený nábytok - predajné stojany - sedací nábytok - drôtený program - zariadenie pre zdravotnictvíKovovýroba. Stolárske práce. vybavenie: - interiéry - supermarkety - čerpacie stanice - autosalóny. predaj: - kotla.

Fotogrametrické a DPZ pracovisko. Služby: - diaľkový prieskum krajiny - fotogrametria - laserscanning - termografia - spracovanie, analýza družicových snímok - programovanie GIS aplikácií - integrácia informačných systémov.

Vykonávame projekčné práce - rodinné domy murované aj drevostavby (sendvičovej konštrukcie, drevenice, CLT, ekologické materiály Ekopanel, Pavatex). Ďalej projekty na zatepľovanie rodinných domov (Zelená úsporám) i bytových domov.

Zaoberáme sa vývojom, výrobou, distribúciou a exportom plastov. Používame technológie vytláčanie a vstrekovanie plastov (drobné plastové výlisky) - lisovanie plastov na zákazku. Sme držiteľmi certifikátu ČSN EN ISO 9001: 2016. Z nášho sortimentu: - PVC lišty pre zatepľovanie ETICS, sadrokartóny a omietky - plastové potrubie KLIMAFLEX SB pre ...

Predaj, e-shop, servis, prenájom: - upratovacie stoje - čistiace stoje - podlahové umývacie a zametacie stroje.