Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Firma Plynoservis Martiňák so sídlom v Čeladnej v okrese Frýdek-Místek sa zaoberá revíziami, kontrolami, montážou i opravami plynových zariadení. Ďalej vám ponúkam služby meteorológie, opravy a kalibrácie manometrov a tiež odstraňovanie úniku plynu. Ponúkané služby: - revízie, kontroly, montáže a opravy plynových zariadení - metrológia - ...

Výstavba a rekonštrukcia: - inžinierske siete: - vodovody - kanalizácia - ČOV (čističky odpadových vôd) - chodníky - detské ihriská Stavby: - malé vodné elektrárne. Zemné práce.

Montáže a údržba verejného osvetlenia. Nasvetľovanie prechodov. Diagnostika zkorozivění stožiarov. Veľkoobchod: - materiál pre verejné osvetlenie.

Stavebná činnosť: - komplexné riešenie stavby - modernizácia, rekonštrukcia, prestavba RD, bytu, chaty - modernizácia a údržba komerčných budov - zateplenie budov, fasády.

Práca: -strešné, klampiarske, pokrývačské. Izolácia, zatepľovanie strechy: -proti radónu-asfaltové pásy, fólie -izolácia proti vode-asfaltové pásy, fólia, Xypex -sanácia základov-podrezanie, profilovaná fólia.

Staviame na kľúč bazény rodinné a záhradné, plastové, laminátové, sklolaminátové, betónové a keramické. Ďalej staviame kúpacie jazierka, rekreačné vodné nádrže, chovné nádrže, čističky odpadových vôd, žumpy, nádrže i septiky, systémy recyklácie dažďovej a odpadovej vody a požiarnej nádrže.

Výroba, montáž: - regulačná stanica - plynové domové rozvody. Predaj: - kotolne - na splátky. Revízia: - plynové, elektrické zariadenia. Výstavba plniacich staníc CNG, prestavba vozidiel na CNG.