Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Predaj, dovoz - palivové drevo, drevo - uhlie - trosky, štrky, piesky - kamenivo - suchý betón. Autodoprava, nákladná preprava materiálov, palív a sypkých hmôt.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj - vrstvené izolanty a technické plasty - PERTINAX, KARTIT, Hp2061 - TEXTIT, TEXGUMOID, bavlnená tkanina ako výstuž a krezolformaldehydová živica ako spojivo - SKLOTEXTIT, sklená tkanina ako výstuž a epoxidová živica ako spojivo - silón, polyamid, PA6 - POM-C, polyoxymetylén tyče, dosky - teflón tyče, dosky.

Činnosť: - projekčná kancelária - stavebné projece pozemné, dopravné stavby - architektonické návrhy, štúdie - inžinierska činnosť.

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov - priemyselné stavby - vykonávanie železobetónových monolitických konštrukcií - revitalizácia vodných tokov - zemné práce - priemyselné a betónové podlahy.

Revízie, revízne práce, kontroly, skúšky - plyn, elektro, komíny - revízia tlakových a plynových nádob - servis a opravy plynových kotlov - revízia plynu, plynových rozvodov.

Developerská činnosť - výstavba a predaj rodinných domov.

Elektroinštalačné práce: - slaboprúd - silnoprúd - elektroinštalácia v domoch, bytoch, obchodných centrách, priemyselných halách. Rekonštrukcia bytov, bytových jadier. Montované drevostavby.

Zaisťujeme výrobu strojných dielov podľa výkresovej dokumentácie, ozubených kolies, reťazí, hriadeľov a ďalšiu strojársku, kusovú aj malosériovú výrobu. Naša obchodná a inžinierska činnosť zahŕňa výrobu tohto sortimentu: - čeľuste drapáka, - elektrokontakty, - káblové vozíky, - tlakové dosky, - ozubené kolesá, - hriadele - reťazky, ...

Spoločnosť Designo rekonštrukcia s.r.o. sa špecializuje na rekonštrukcie bytov, výstavby rodinných domov a spracovanie kuchýň, kúpeľní a vstavaných skríň.

Spoločnosť Elektro Navrátil - Petr Navrátil vykonáva montáže, opravy a údržbu elektroinštalácií. Revízia elektroinštalácií, elektrických spotrebičov a náradia. Revízie a kontroly pracovných strojov. Revízia bleskozvodov. Vytvoríme úplnú elektroinštaláciu domov a bytov - od projektu až po revíznu správu. Špecializujeme sa nielen na ...

Spoločnosť AUTEL montáže, a.s. sa zaoberá výrobou rozvádzačov, montážami meracej a regulačnej techniky, automatizovaných systémov riadenia technologických procesov, regulovaných pohonov a technologického silnoprúdu vrátane vysokého napätia. Na produkty a služby poskytujeme nadštandardné záruky, záručný aj pozáručný servis. Výroba ...

Dopravná firma Svatopluk Ulman so sídlom v Ostrave sa už od roku 1990 zaoberá prevozom materiálu pre stavebné firmy vozidlami vybavenými hydraulickým ramenom. Zaoberáme sa predovšetkým prepravou stavebných materiálov, stavebných buniek, skladových kontajnerov, reziva, lešenia, debnenia a pod. Ďalej ponúkame aj žeriavnícke práce. K dispozícii ...

Požičovňa, predaj, prenájom: - lešenie - zdvíhacia technika - sklzy na suť - mobilné ploty a oplotenie - mobilné toalety, WC, umyvárne. Montáž lešenia.

Ing. Ján Stuchlík zaisťuje komplexné projekčné služby v oblasti pozemných stavieb. Jeho kancelária sídli v Štramberku v okrese Nový Jičín, ale svoje služby ponúka klientom po celej SR. Ponúka všetku projektovú dokumentáciu a všetky technické riešenia stavby od počiatočných štúdií až po realizačné dokumentácie vrátane zastúpenia stavebníka na ...

Cementová strešná krytina: - tašky. Betónová dlažba. Strešné nadstavby pre panelové domy. Predaj: - pevné palivo. Veľkoobchod, maloobchod: - suché maltové zmesi - ručné elektrické náradie MIG/MAG. Predajňa: - Krnov, tel.:554612694 - pevné palivá - uhlie - štrk - piesok.

Pobočka. Predaj: - ističe, chrániče, spínacie prístroje, poistky, svorky, zbernice, stýkače, prepäťové ochrany, transformátory a sieťové zdroje. - elektroinštalačný materiál.

Richard Kubíček sa zameriava na pomníky, hroby, kosenie a pieskovanie nápisov, renováciu hrobov, predaj kôry a kameňov a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť Tesárstvo Tvrdý - Michal Tvrdý sa zaoberá predovšetkým tesársku a stolársku výrobou, ale ponúka aj služby plotařské, podlahárske a zámočnícke. Vyrábame terasy na mieru, krovy striech rovných, šikmých aj sedlových, záhradné domčeky, záhradný nábytok, výroba státie pre automobily, kuchynské linky, vstavané skrine, ostatné nábytok, ...

Inštalatér. Práca v odbore vodo topo plyn.

Stavebná firma SKROSTAV s.r.o. vykonáva všetky stavebné práce. Venujeme sa výstavbe rodinných domov, rekonštrukciám budov, revitalizáciám panelových domov i prácam v obore vodo, topo, plyn. Sídlime v obci Terlicko - Horné Terlicko, okres Karviná. Stavebná firma, práca: - výstavba rodinných domov - zatepľovanie - podkrovné vstavby - ...

Realizujeme novostavby RD, rekonštrukciu RD a bytových domov, zatepľovanie fasád a výmenu okien, výmenu a zateplenie strešného plášťa, rekonštrukciu sociálnych zariadení, spevnené plochy.

Kominické práce: - údržba, čistenie, stavba komínov - frézovanie, vložkovanie komínov.

Dodávka, predaj: - strešné krytiny - plechové strešné krytiny - trapézové profily - klampiarske prvky.

Tepelné izolácie: - potrubie - zásobníky, nádrže, čerpadlá, vodojemy - vzduchotechnické a klimatizačné zariadenia - chladové izolácie - protipožiarna izolácia - kryogénna izolácia. Opláštenie a zatepľovanie budov. Strešné plášte a izolácia proti vode. Priemyselné komíny.