Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Služby: - spracovanie projektovej dokumentácie stavieb - inžinierska činnosť v investičnej výstavbe - vizualizácia stavieb - stavebné rozpočty - spracovanie stavebných rozpočtov a - technický dozor stavieb - koordinátor bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci na stavenisku. Stavebná firma. Realizácia stavieb.

Revízia: - elektrických zariadení - elektrospotrebičov - osvetlenie - bleskozvodov. Práca: - elektroinštalačný.

Stavba, montáže, dodávka: -strešná konštrukcia. Oprava, rekonštrukcia, nátery, očistenie: -strechy. Čistenie: -odkvapové systémy -nátery fasád -montáže konštrukcií pre spoje a komunikácie -montáž svetlíkov a strešných okien.

Firma patrí od roku 2002 do skupiny Tyco. S podporou svojej materskej spoločnosti poskytujeme špecializované ekologické služby zamerané na ochranu životného prostredia a na služby v oblasti zásobovania pitnou vodou a čistenia odpadových vôd. "Spoločnosť je nositeľom certifikátov kvality - ISO 9001, EMS - ISO 14001 a BOZP - OHSAS 18001". ...

Developerská činnosť - projekt Pozemky Vila Park Svidanov .

Spoločnosť POLISOLAR s.r.o. sa zameriava na stavebné a výkopové práce, výstavbu a rekonštrukciu domov a podlahárske a ďalšie s tým súvisiace práce.

Hygienické systémy, produkty. Obchodný zástupca TORK a CELTEX. Predaj, distribúcia: - dávkovače tekutého mydla - tekuté mydlá, umývacie hmoty - zásobníky plastové, kovové - papierové uteráky, obrúsky, toaletný papier - priemyselné, hygienické jednorazové utierky - odpadkové koše - vôňa, osviežovače vzduchu - vrecká, vrecia na ...

Naša spoločnosť vykonáva návrh a výstavbu atraktívnych tehlových rodinných domov s vynikajúcim dispozičným riešením. Ponúkame konštrukciu z prírodných materiálov, rýchlu výstavbu, jednoduché používanie a minimálne náklady na bývanie. Pripravili sme pre Vás domy za priaznivé ceny pre každého.

-Výroba plastových a gumových výrobkov -Výroba a hutnícke spracovanie železa, drahých a neželezných kovov a ich zliatin -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Výroba strojov a zariadení -Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Sprostredkovanie ...

Predaj, montáž: - plastové okná - parapety - interiérové dvere - vstupné dvere kovové, hliníkové - garážové vráta - žalúzie

Dodávky a montáže v odbore silnoprúdu a MaR, revízie a servisné práce. Opravy a údržba vyhradených elektrických zariadení. Výroba rozvádzačov. Reaktívna, preventívna a prediktívna údržba technologických celkov. Aplikácia moderných systémov priemyselnej automatizácie. Outsourcing elektroúdržby.

Stavby, stavebná firma. Špecializácia na strechy.

Ing. Aleš Fiala je autorizovaný inžinier pre statiku a dynamiku stavieb. Ponúkam statické výpočty konštrukcií: železobetónových, oceľových, drevených i murovaných, statické posudzovanie rodinných domov, krovov aj ostatných objektov, statické posudzovanie pri prestavbe bytového jadra, pri návrhu vykonávania otvorov v nosných stenách panelových ...

Predaj, servis: - zariadenie Kärcher. Stavba, predaj: - bazény - jazierka vonkajšie, vnútorné. Strešná izolácia.

-Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Výroba kovových a plastových líšt

Zákazková kovovýroba: - oceľové konštrukcie - vráta, brány, mreže, ploty - revitalizácia výťahových šácht. Stavebná činnosť: - výstavba rodinných domov - revitalizácia panelových domov.

Stavebné práce: - rekonštrukcia budov - montáž sadrokartónov - údržba nehnuteľností.

PETISA, s.r.o. sa zameriava na inžinierske práce v stavebníctve, vybavuje stavebné povolenie, financovanie, vykonáva tiež rozpočet, projektovanie, realizáciu a kolaudáciu.

Stavebná činnosť: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia budov - zateplenie fasád - výstavba inžinierskych sietí - pokládka zámkovej dlažby, chodníky - demolácia - kúrenárske práce - vodoinštalatérske práce. Elektroinštalácia: - elektromontáže - meranie, regulácia - slaboprúdové rozvody.

Služby - revízia elektrického zariadenia - revízia elektroinštalácií - revízia elektrospotrebičov.

Projekčná kancelária - projekčná činnosť v odbore technologické zariadenia stavieb.

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia budov - zatepľovanie - fasády - výškové práce - pokládka zámkovej dlažby.

Výškové práce - umývanie fasád a presklených plôch horolezeckou technikou - montáže, nátery a zámočnícke práce vo výškach.

Spoločnosť R.I.M. Global s.r.o.se zameriava na vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie.