Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

-Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Návrhárska, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prenájom a požičiavanie vecí ...

Projektová činnosť v investičnej výstavbe.

Výroba, dodávateľ: - diely (výlisky) pre automobilový a elektrotechnický priemysel. Výroba, predaj: - bezpečnostné kovanie - dverové kovanie - okenné kovanie - stavebné kovanie - špeciálne kovanie - montážne sady kovania.

Výroba sprejov na zákazku, plníme farby do sprejov podľa predlohy, odtiene RAL, NCS a ďalšie.

Predaj: 1. drogéria, papier, farby laky. 2. železiarstvo, domáce potreby, hračky. 3. obuv, spodná bielizeň - máme tri kamenné obchody s českým tovarom na jednej adrese.

Geometrické plány. Vytýčenie hraníc pozemkov. Účelové mapovanie. Podklady pre projekt. Geodetická činnosť vo výstavbe. Činnosť oprávneného zememeračského inžiniera(OG).

Služby - dotačné poradenstvo - financovanie projektov - realizácia výberového konania - stavebný dozor a koordinátor BOZP.

Elektroinštalačné práce, elektroinštalácia - automatizácia budov, inteligentná elektroinštalácia - vykurovanie a klimatizácia - meranie a regulácia - priemyselnej automatizácie.

Predaj: - kotly - batéria - radiátory - zdravotná keramika - bojlery - ručné pumpy - čerpadlá a domáce vodárne.

Vyrábame tvarovky, ktoré sú určené pre vnútornú kanalizáciu, sú vyrobené zo sanožhaveného polypropylénu, systém je určený pre odpady, ktoré majú odolávať zvýšeným teplotám odpadových vôd. V tomto sortimente vyrábame hlavne odbočky do bytových jadier a to v krátkom aj dlhom prevedení. Tieto tvarovky sú opatrené drážkou aj tesniacou gumičkou pre ...

Zasklievanie: - lodžia a balkóny. Dodávka, montáž: - originálny fínsky systém zasklievania lodžií posuvnými a otočnými dielmi z bezpečnostného skla bez zvislých rámov (prídavný zasklievací systém OPTIMI - KVADRO. Záruka 5 rokov.

Remeslo: - zámočník, zámočníctvo. Výroba, montáž: - oceľové konštrukcie - kováčske a kovorobné výrobky - protihlukové zábrany.

Veľkoobchod, predaj: - stavebné kovanie - sklo a sklenené konštrukcie pre interiéry a plášte budov.

Projekcia, montáž, výroba, servis, oprava: - nerezové bazény - verejné (aquaparky, kúpaliská, športové a kryté bazény), súkromné (hotelové, whirlpooly, rodinné, ochladzovacie). Komplexné dodávky technológie úpravy vody.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - farby - disperzné, minerálne, interiérové, fasádne - lepiace malty - omietkové zmesi - betónové potery - protipožiarne nátery drevených konštrukcií. Povrchová ochrana stavieb.

Firma SAFETY PRE s.r.o. je profesionálom v požiarnej ochrane a bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci. Poskytne vám nielen odborné školenia BOZP a PO, ale aj poradenstvo v tejto oblasti. Našou špecializáciou je aj inžinierska činnosť a zaistenie technického dozoru stavieb. Vďaka dlhoročným skúsenostiam sme ochotní naše služby ponúknuť nielen v ...

Investorská inžinierska činnosť, stavebný dozor, odborné vedenie stavieb.

Veľkoobchod farieb - priemyselné farby a nátery - izolačné nátery - protipožiarne nátery - farby na betón a murivo - protikorózna ochrana.

Stavebná spoločnosť - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia a revitalizácia bytových domov - projektovej dokumentácie.

Návrh, výroba, montáž: - nerezové zábradlie - sklenené zábradlie - terasové zábradlie.

Klampiarstvo a pokrývačstvo - pokrývačské práce - klampiarske práce - montáž PVC fólií - montáž odkvapových systémov - montáž strešných okien.

Realizácia stavieb - výstavba a rekonštrukcia stavieb - sadrokartonárske práce - obkladačské práce - výstavba a rekonštrukcia čistiarní a odpadových vôd. Projekčná a inžinierska činnosť - vykonávanie stavebných a autorských dozorov - kompletná inžinierska a poradenská činnosť - projektovej dokumentácie.

Sme stavebná firma zameriavajúca sa na stavebné práce a demolácie. Ako už bolo uvedené naša spoločnosť vykonáva zemné práce a terénne úpravy, búracie práce a tiež demolácie. Ďalej naše služby zahŕňajú zatepľovanie fasád, pokládku zámkovej dlažby či chodníky. Ku každej zákazke pristupujeme individuálne a našim cieľom je kvalitne odvedená ...

Firma KIRK bola založená v roku 1991. Návrh, výroba, dodávka, montáž, oprava, servis: - automatické posuvné dvere - vráta - priemyselné, garážové - hliníkové steny, okná, dvere - brány - závory - mreže - roletové vráta. Sme priamy výrobca a dovozca. Servis vykonávame do 24 hodín. Poskytujeme záruku až 60 mesiacov.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia - revitalizácia bytových domov - občianska výstavba Práce, remeslá: - pokrývač - klampiar - izolatér - tesár Komíny: - rekonštrukcia, búranie a murovanie nadstrešných častí komínov - oprava komínových telies - murovanie nových komínov - frézovanie, vložkovanie, revízia