Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Činnosť: - zákazková stolárska výroba - realizácia interiérov.

Firma ELEKTROCABLE s.r.o. sa už od roku 1994 zaoberá činnosťou v odbore elektro - montážou, realizáciou, projekciou, opráv a revízií na elektrickom zariadení NN a VN 10, 22, 35 kV. Tiež ponúkame služby vo forme zabezpečenia dodávky el. energie náhradnými zdrojmi (dieselagregáty). MONTÁŽE, REALIZÁCIA, OPRAVY, REVÍZIA, PROJEKCIA: - VN ...

Firma CESTÁRSKE PRÁCE s.r.o. sa špecializuje na stavebné práce a tiež nákladnú autodopravu. V rámci svojej činnosti vykonávame zemné práce, terénne úpravy, opravy mostov a priepustov, dopravné stavby, výstavbu vodovodov a kanalizácií alebo zimnú údržbu komunikácií. Sídlime v obci Šimonovice, okres Liberec. Stavebná činnosť, práca, výstavba: - ...

Už viac ako 10 rokov sa zaoberáme predajom a montážou fínskych strešných krytín Ruukki, Weckman a odkvapového systému Galeco, ktorý je taktiež vyrobený z ocele Ruukki. Od roku 2013 predávame strešnú krytinu DachProfil, ktorá je lacnejším variantom fínskym krytinám. Ďalej predávame a montujeme betónovú strešnú krytinu Besk. Pokiaľ od nás iba ...

Studnárske práce kopané vzduchovým kompresorom. Prehlbovanie, pokladanie skruží, rekonštrukcia, škárovanie starších i nových studní. Výmeny starých skruží, segmentov za nové, výmeny záhlaví a poklopov. Výkopy sond. Čistenie, dezinfekcia a filtrácia dna, zatesnenie prítoku povrchovej vody. Zistenie nálezu prameňa a hĺbky vody v ...

Zemné práce - výkopové a stavebné práce - inžinierske siete - terénne úpravy pozemkov.

Elektroinštalačné práce, elektroinštalácia - motnáž zabezpečovacích zariadení - prípojky elektro - montáž bleskozvodov vrátane revízie.

Pokrývačské a klampiarske práce - strechy na kľúč - montáž strešných okien - výškové práce - drobné stavebné práce - rekonštrukcia a zatepľovanie podkrovia.

Pokrývačské a tesárske práce - kompletná dodávka striech - rekonštrukcia plochých striech, pokládka nových striech, izolácia striech a budov - montáž, opravy a údržby striech - výroba a montáž svetlíkových konštrukcií s demontážou pôvodných konštrukcií - montáž a opravy bleskozvodov vrátane revízií.

Stavebná činnosť - bytová výstavba - rekonštrukcia domov a budov - fasády a zatepľovanie.

Vodo topo plyn - plynárenské práce, montáž plynu, utesnenie domových plynovodov, montáž proti úniku plynu - revízny technik plynu - kúrenárske práce, montáž ústredného vykurovania.

Služby - developerská, realitná a poradenská činnosť.

Podlahárske práce, realizácia, montáž - pokládka podlahovej krytiny - drevené podlahy - linoleum - PVC - koberce.

Výroba - plastové okná a dvere - drevené okná a dvere - hliníkové okná a dvere.

Zemné a výkopové práce - výkopy, inžinierske siete - upratovanie snehu.

Pokrývačské a tesárske práce - strechy na kľúč - rekonštrukcia striech. Výškové práce - výrub stromov naneprístupných miestach. Záhradná a krajinárska činnosť - návrhy a projektovanie záhrad.

Služby - projektová činnosť v odbore pozemného staviteľstva.

Montážne práce v elektroenergetike - údržby, revízie, montáže, projekcie VN a NN - rekonštrukcia transformačných staníc - rekonštrukcia a výstavba nového vedenia vysokého a nízkeho napätia.

Stavebná činnosť - bytová výstavba - rodinné domy na kľúč - technický dozor - inžinierska činnosť.

Zemné a výkopové práce - bagrovanie, výkopy - prípravné práce pre stavby - terénne úpravy - upratovanie a odvoz snehu. Autodoprava - preprava a naváženie sypkých materiálov - preprava rôznych nákladov - doprava štrku a piesku - odvoz sutín.

Stolárske práce, zákazková výroba - kuchyňa - vstavané skrine - postele, spálne - drevenéokná, dvere. eurookná, eurodvere. Prevádzkareň: - adresa: 463 65 Nové Mesto pod Smrekom, Jindřichovická 452, 463 65 Nové Mesto pod Smrekom

Pokrývačské, klampiarske a tesárske práce - rekonštrukcia a realizácia šikmých a plochých striech.

Plynoservis. Predaj, montáže a servis plynových kotlov. Plynové kotly značky Vaillant, Junkers, Schaffoteaux a Protherm. Oprava elektrických kotlov Protherm. Predaj: - plynové sporáky, ohrievače, karmy - plynové a elektrické kotly Opravy výrobkov MORA, DESTILA, GAMAT, KARMA, VIADRUS, DAKON, JUNKERS, PROTHERM, VAILLANT, CHAFFOTEAUX.

PRENÁJOM: - montážna plošina MP 13 a MP 20, 27 VYKONÁVANIE: - výškové práce montážnou plošinou MP 20 a MP 27 - výškové práce pomocou horolezeckej techniky - stredné opravy striech, oplechovanie a odkvapy - opravy komínov, demolácie a výstavba komínov - náterové práce - konštrukcia, stavby, odkvapy - stavebné klampiarske práce - drobné ...