Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Ekologická likvidácia vozidiel. Výkup šrotu. Realizácia, rekonštrukcia: - stavby, rodinné domy. Demolačné práce, demolácie, odstraňovanie stavieb.

Inžinierska činnosť spojená s revitalizáciou panelových a bytových domov vrátane financovania a vybavenia dotácií.

Pozemné staviteľstvo. Architektonické služby vrátane projektovania. Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe.

Výroba a predaj - prvky pre prerušenie tepelných mostov pri železobetónových stavbách - kotviace spony TST - náhrady nosníkov

Potrebuje vykonať žeriavnícke práce? Hľadáte nákladnú autodopravu? Naša firma ponúka prevedenie žeriavníckych prác autožeriavy od 8 do 20 ton. Žeriavy tiež prenajímame. Samozrejmosťou sú kvalitné stroje vrátane príslušenstva - popruhy, reťaze a ďalšie. Naša obsluha je odborne preškolená (platný žeriavnický preukaz), skúsená a spoľahlivá, ...

Elektroinštalačné práce. Montáže, opravy a rekonštrukcia elektroinštalácií. Revízia elektrických inštalácií a revízia bleskozvodov. Revízia elektrických spotrebičov, náradia a strojov. Oblasť Česká Lípa a okolie.