Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Firma CESTÁRSKE PRÁCE s.r.o. sa špecializuje na stavebné práce a tiež nákladnú autodopravu. V rámci svojej činnosti vykonávame zemné práce, terénne úpravy, opravy mostov a priepustov, dopravné stavby, výstavbu vodovodov a kanalizácií alebo zimnú údržbu komunikácií. Sídlime v obci Šimonovice, okres Liberec. Stavebná činnosť, práca, výstavba: - ...

Návrh a výroba drobných konštrukcií, oceľových vonkajších schodísk, zábradlia, automatických posuvných brán a otváracích brán vrátane diaľkového ovládania, návrhy dielov v 2D a následné tvarové pálenie CNC plazmou.

Obchodná a výrobná spoločnosť CONDOR Naša firma je obchodná a výrobná spoločnosť, medzi naše zameranie patrí komplexné nakladanie s odpadmi - likvidácia odpadov, predaj a servis čerpadiel (dávkovacích a špeciálnych vrátane chémie), VO, MO batérie, akumulátory a zdroje, VO, MO voda, kúrenie, plyn a archivácia a skartácia dokumentov.

Už viac ako 10 rokov sa zaoberáme predajom a montážou fínskych strešných krytín Ruukki, Weckman a odkvapového systému Galeco, ktorý je taktiež vyrobený z ocele Ruukki. Od roku 2013 predávame strešnú krytinu DachProfil, ktorá je lacnejším variantom fínskym krytinám. Ďalej predávame a montujeme betónovú strešnú krytinu Besk. Pokiaľ od nás iba ...

Firma Roman Stupka vykonáva kompletné inštalatérske a kúrenárske práce. Realizujeme rozvody vody, kúrenia, plynu aj odpadov. Sídlime v meste Česká Lípa. Vykonávame tieto práce: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske - ústredné kúrenie - rozvody plynu - montáž rozvodov vody, odpadov - výmena, montáž umývadiel, vodovodných ...

Firma Július Makula poskytuje širokú škálu stavebných prác. Špecializujeme sa na zemné a výkopové práce, pokládku kanalizácie, murárske práce, izolácie, pokládku dlažby, odvoz sutiny či maliarske práce. To všetko a ešte viac Vám môže poskytnúť spoločnosť Július Makula, Jablonec nad Nisou. Stavebná činnosť, práca, služby: - zemné a výkopové ...

Studnárske práce kopané vzduchovým kompresorom. Prehlbovanie, pokladanie skruží, rekonštrukcia, škárovanie starších i nových studní. Výmeny starých skruží, segmentov za nové, výmeny záhlaví a poklopov. Výkopy sond. Čistenie, dezinfekcia a filtrácia dna, zatesnenie prítoku povrchovej vody. Zistenie nálezu prameňa a hĺbky vody v ...

Železiarstvo, predaj: -spojovací materiál -elektrické ručné náradie -záhradnícke náradie -dverové a nábytkové kovanie -hadica -vodovodné batérie -hliníkové rebríky -čerpadlá -kotle na pevné palivá -záhradná technika a náradie služby: -splátkový predaj -brúsenie a zhotovenie pílových reťazí -brúsenie pílových kotúčov -rozvoz tovaru ...

Predaj, e-shop: -ručné náradie -elektrické náradie

Návrhy, dodávky a realizácia kamerových systémov. Ozvučovacie a zabezpečovacie systémy. GSM zosilňovače. Video projekcia. Inteligentné domy. IT siete. Dochádzkové systémy. Štruktúrovaná kabeláž. Rozvody slaboprúd, silnoprúd. Automatizácia.

Zemné práce - výkopové a stavebné práce - inžinierske siete - terénne úpravy pozemkov.

Elektroinštalačné práce, elektroinštalácia - motnáž zabezpečovacích zariadení - prípojky elektro - montáž bleskozvodov vrátane revízie.

Pokrývačské a klampiarske práce - strechy na kľúč - montáž strešných okien - výškové práce - drobné stavebné práce - rekonštrukcia a zatepľovanie podkrovia.

Pokrývačské a tesárske práce - kompletná dodávka striech - rekonštrukcia plochých striech, pokládka nových striech, izolácia striech a budov - montáž, opravy a údržby striech - výroba a montáž svetlíkových konštrukcií s demontážou pôvodných konštrukcií - montáž a opravy bleskozvodov vrátane revízií.

Stavebná činnosť - bytová výstavba - rekonštrukcia domov a budov - fasády a zatepľovanie.

Vodo topo plyn - plynárenské práce, montáž plynu, utesnenie domových plynovodov, montáž proti úniku plynu - revízny technik plynu - kúrenárske práce, montáž ústredného vykurovania.

Služby - developerská, realitná a poradenská činnosť.

Podlahárske práce, realizácia, montáž - pokládka podlahovej krytiny - drevené podlahy - linoleum - PVC - koberce.

Výroba - plastové okná a dvere - drevené okná a dvere - hliníkové okná a dvere.

Zemné a výkopové práce - výkopy, inžinierske siete - upratovanie snehu.

Pokrývačské a tesárske práce - strechy na kľúč - rekonštrukcia striech. Výškové práce - výrub stromov naneprístupných miestach. Záhradná a krajinárska činnosť - návrhy a projektovanie záhrad.

Služby - projektová činnosť v odbore pozemného staviteľstva.

Montážne práce v elektroenergetike - údržby, revízie, montáže, projekcie VN a NN - rekonštrukcia transformačných staníc - rekonštrukcia a výstavba nového vedenia vysokého a nízkeho napätia.