Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Služby: -kompletné projektové služby -inžinierska činnosť -preukazy energetickej náročnosti budov -energetické posudky, výpočet tepelného výkonu (strat) -poradenstvo súvisiace s úsporami energií v budovách -spracovanie kompletných žiadostí o dotácie na zateplenie a výmenu zdrojov tepla -projekty a revízie plynových zariadení ...

Predaj materiálov na kompletizáciu a výrobu nábytku.

Realizácia plochých a šikmých striech. Zemné práce. Autodoprava - preprava sypkých hmôt. Žeriavnícke práce.

Elektroinštalačné práce - montáž a revízia elektrických zariadení.

Elektroinštalačné práce, revízia - montáž a opravy bleskozvodov - slaboprúdové rozvody - silnoprúdové montáže a opravy.

Projekcia, dodávka, inštalácia, servis, oprava v odboroch: -elektronická zabezpečovacia signalizácia – EZS -elektronické požiarne signalizácia – EPS -kamerové systémy – CCTV -dochádzkové a prístupové systémy -turnikety, garážové vráta, vjazdové brány a závory -telekomunikácie -štruktúrovaná kabeláž -elektroinštalácia.

Autobusová a nákladná doprava, autodoprava: - komplexné služby v oblasti dopravy - prenájom - luxusné zahraničné autobusy pre 45 a 49 osôb - zájazdové autobusy Karosa pre 45 osôb - zájazdové autobusy Karosa pre 60 osôb, 20 - minibusy pre 17, 8 osôb - osobné automobily - Iveco skriňa s elektrickým čelom jazdíme za polovičné ...

Našou špecializáciou je renovácia a nátery striech a opravy strešnej krytiny. Renovujeme eternitové strechy, škridlové strechy aj plechové strechy. Vykonávame tiež opravy a nátery komínov, rizikové výrub stromov, čistenie fasád a nátery klampiarskych prvkov.

Podlahy: - laminátové - drevené - priemyselné.

Návrh, realizácia, rekonštrukcia, predaj: - bazény - fontány - jazierka - úpravne vody - chémia na úpravu vody.

Výškové práce: - prevažne v stavebníctve - tam, kde je stavba lešenia finančne nákladná, ťažko prístupné miesta, drobná údržba klampiarskych, natieračských, kominických prác atď., v čase nevegetačného obdobia -prerezávanie stromov aj ich výrub v miestach, kde nie je možná pokládka celého stromu.

Výroba, predaj: - nábytok všetkého druhu - zámočníctvo výroba zámkov a kovania.

Developerská činnosť. - výstavba a predaj rodinných domov.

Projektová a inžinierska činnosť v stavebníctve: -kompletná projektová dokumentácia stavieb -priemyselné areály -stavby zdravotnícke -stavby občianskej vybavenosti -stavby bytové. Prevádzkareň: -HK, Gočárova 504, tel.: 495522708.

Predaj, montáž - interiérové dvere - drevené podlahy - schody.

Elektroinštalačné práce. Dodávka, montáž, revízia - bleskozvody - osvetlenie - prípojky NN.

Predaj, montáž, servis - brány, vráta, pohony - domové telefóny - prístupové systémy - kamerové systémy - inteligentné systémy.

Elektroinštalačné práce vrátane projektovania - montáž systémov merania a regulácie.

Bezpečnostné opatrenia a systémy: -bezpečnostné dvere -elektronické zabezpečenie -protipožiarna ochrana -predokenné rolety -pevné, nožnicové a rolovacie mreže -bezpečnostné a solárne fólie na sklo -garážové vráta -videosystémy -kontrola vstupu -vonkajšia ochrana (perimetria) -trezory -ďalšie mechanické a elektronické ...

Architektúra, design: - príprava a navrhnutie štúdií a projektov a výrobná dokumentácia interiérov a stavieb vrátane realizácií.

Projekcia, montáž, opravy, servis, revízia, elektroinštalácia: - elektrické požiarne a zabezpečovacie signalizácie, kamerové systémy, - prejazdové zariadenie VÚD. - poradenská služba.

Stavebné práce, stavby, montáž: SADROKARTÓNOVÉ KONŠTRUKCIE Firma je riadnym členom Cechu sadrokartonárov SR Firma je odborne spôsobilá - certifikovaná na tieto činnosti: -montáž protipožiarnej sadrokartónovej konštrukcie -podhľady -priečky -predsadené steny STAVEBNÁ ČINNOSŤ Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Rekonštrukcia ...

Vývoja a výroba: - osadzovanie plošných spojov zmiešanú a povrchovou montážou - kryštálové oscilátory - hybridné integrované obvody. Predaj: - SMD súčiastok v sadách aj jednotlivo. Certifikát ČSN EN ISO 9001:2001.

Výroba, predaj: - keramické stavebné hmoty - keramické výrobky.

Interiérové štúdio - dizajn a realizácia interiérov - atypická výroba nábytku - stavebné úpravy interiérov - poradenstvo a konzultácie - interiéry na kľúč