Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Firma Miroslav Novotný poskytuje kompletné tesárske a pokrývačské práce. Medzi moje služby patrí pokládka strešných krytín, montáže strešných konštrukcií, strechy na kľúč alebo tiež stavba altánkov či záhradných domčekov. Sídlo firmy nájdete v obci Hroška, okres Rychnov nad Kněžnou. Práca, remeslo: - tesár, tesárske - tesárstvo - pokrývač, ...

Stolárstvo, výroba: - drevené okná, dvere - bytový a záhradný nábytok

práca: - klampiarske - pokrývačské - sadrokartonárske - drevostavby, pergoly, drevenice

činnosť - zemné práce - opravy nákladných áut a poľnohospodárskych strojov - renovácie starých traktorov.

činnosť - obklady a dlažba z prírodného kameňa - pokládka dlažby a dláždených chodníkov - obklady fasád, krbov, interiérov - stavba oporných múrov, oplotenie, altánov.

činnosť - realizácia drevostavieb - výstavba drevostavby.

činnosť - kúrenárske práce - inštalatérske práce.

elektroinštalačné práce - elektromontáže - elektro - montáže hromozvodov.

Kanalizačné a kúrenárske práce - montáže, opravy, rekonštrukcie, servis vodovodov, kanalizácií, kúrenie - výmeny vodomerov, bojlerov, van, sp.koutů, umývadiel, batérií, radiátorov, čerpadiel, kotlov - podlahové kúrenie.

Murárstvo a izolatérstvo - výstavba rodinných domov na kľúč - rekonštrukcie bytových jadier - rekonštrukcia rodinných domov - murárske práce - obkladačské práce - zatepľovanie fasád.

Výroba, predaj - nábytok na mieru - kuchyne - kancelársky nábytok.

Predaj, montáž, servis - fotovoltaické elektrárne na kľúč - zabezpečovacie systémy - vykurovacie systémy.

truhlářství - reštaurovanie starého nábytku (stoličky, skrine, dvere, okná).

Mountfield: - záhrada - bazény - starostlivosť o bazén - bicykle - hračky - skútre - dielenská technika - náhradné diely.

práca: - maliarske - natieračské

Montáž a opravy elektrických zariadení Inštalácia a opravy bytových a domových rozvodov Poruchová služba NONSTOP

Firma TPodlahy - Petr Tomášek vykonáva odbornú pokládku všetkých podlahových krytín. Dodávame a montujeme plávajúce podlahy, parkety, koberce, PVC aj moderné krytiny ako vinyl či marmoleum. Medzi naše činnosti patrí taktiež renovácie, brúsenie parkiet a novo aj hĺbkové čistenie veľmi znečistených drevených podláh. Sídlime v obci Jeřice, neďaleko ...

Profesionálne ochrana povrchov a stavieb. Hydroizolácie striech, Trutnov, Dvůr Králové nad Labem, Pardubice, Hradec Králové Ploché strechy: - obnova hydroizolácie a zateplenie - sanácie betónových konštrukcií, vetracích šácht, výťahových strojovní - oprava a náter klampiarskych prvkov a oceľových konštrukcií - hydroizolácia ...

elektrovýroby Vyvíjame a vyrábame vlastné výrobky z oblasti prenosových systémov. zosilňovače oddeľovača optické prevodníky IP produkty Všetky zariadenia sú testované a certifikované inšpekčným úradom TÜV a ďalších skúšobniach pre zabezpečovacie, požiarne a ďalšie druhy systémov.

História rodinnej firmy Firma Kamenosochařství Holanec Opočno bola založená v Opočne v roku 1933 vyučeným kamenosochař Jozefom holánci. Postavil tu rodinný dom s dielňou, ktorú v roku 1939 rozšíril, vybavil mrežami pre rezanie žulových blokov a dvoma brúsiacim ramenami. V auguste toho istého roku vo veku 33 rokov zomrel. Prevádzka ďalej riadila ...