Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Projekčná kancelária - pozemné, dopravné stavby.

práca: - rekonštrukcia budov - demolácie - ťažba dreva.

Stolárstvo, zákazková výroba: - nábytok - kuchyňa, spálňa - drevené schodiská, dvere.

Firma Milan Pilc sa už od roku 1990 zaoberá požičiavaním plošín do výšky 27 metrov a tiež sa zameriava na výškové práce. Vykonávame orezy, výrub a rizikové výrub stromov. Sídlo firmy sa nachádza v obci Bílý Újezd, okres Rychnov nad Kněžnou. Požičovňa, prenájom: - plošiny s obsluhou do výšky 27 metrov. Výškové práce: - orezy stromov ...

činnosť: - murárske práce - novostavby - rekonštrukcia

služby: - personálna agentúra Stavebná činnosť: - rodinné domy - rekonštrukcia - pozemné stavby - prístupové cesty, parkoviská - zatepľovanie - projekčná činnosť. autodoprava: - nákladné národné a medzinárodné.

Strojárenská a stavebná spoločnosť VASPO VAMBERK, s.r.o. svoju činnosť delí na dve divízie. Zaoberáme sa strojné výrobou, ďalej vývojom a výrobou strojov a zariadení pre široké spektrum priemyselných odvetví. Ponúkame projekčné, vývojové a konštrukčné práce vrátane dodávok nových strojných zariadení. Sme schopní zabezpečiť vývoj i výrobu ...

Predaj, pokládka: - podlahové krytiny - plávajúce podlahy - koberce - korkové podlahy - PVC podlahy.

Stavebná spoločnosť, výstavba: - dopravné stavby, komunikácia - mosty - rekonštrukcia mostov - inžinierske siete - letné, zimnú údržbu ciest.

činnosť - rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier.

kamenárstvo - výroba a montáž nových hrobov - pohrebné doplnky - pečenie kamene.

Zámočníctvo, kovovýroba: - kovové vráta, ploty - ploty z ťahokovu - balkónové zábradlie - záhradné grily.

Firma Miloš Kašpar - maliarstva a natieračstva ponúka profesionálne maliarske a natieračské práce, vrátane upratovania. Zhotovíme pre Vás nátery fasád, nábytku, radiátorov aj školských tabúľ. Ďalej vykonávame brúsenie, lakovanie parkiet, striekanie liatych kolies a opravy lakov karosérií automobilov. Sídlime v Hradci Králové. Maliarske, ...

práca: - studniarske - vŕtanie studní - hľadanie vody - vrty pre tepelné čerpadlá.

kovovýroba - zámočnícke práce - CNC frézovanie - povrchovej úpravy.

činnosť - pokrývačské práce - pokládka strešnej krytiny - klampiarske práce - tesárske práce.

Stavebná činnosť - rodinné domy na kľúč - rekonštrukcie bytových aj nebytových priestorov - montáže sadrokartónových konštrukcií.

Predaj, e-shop - kuchyne na mieru - dvere, zárubne - postele - komody - jedálenské stoly - žalúzie, rolety - podlahové krytiny, koberce, PVC, vinyl.