Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

KOP KD s. R. O. Pôsobí ako developerská spoločnosť v Chebe už od roku 2004. Zameriavame sa na výstavbu rodinných domov v štvrti Komorní Dvůr, táto lokalita je v tesnej blízkosti národnej prírodnej pamiatky Komorní Hurka. Výstavbu vykonávame aj v ďalších okolitých oblastiach. Ponúkame komplexné služby, samotnú výstavbu najčastejšie energeticky ...

Spoločnosť OTK - KV s.r.o. sa zaoberá veľkoobchodným, maloobchodným predajom a montážou komínov, kotlov, kotolní, vykurovacích sústav, kachlí i krbov. V našom sortimente nájdete všetok kúrenársky a kominársky materiál. Predaj, maloobchod, veľkoobchod: - kominársky materiál - spalinovody, dymovody, rúry - komíny - komínové systémy - ...

Stolárstvo, výroba: - repliky pôvodných dobových a historických okien a dverí - nábytok - schodisko - dvere Porez guľatiny.

Realizácia stavieb a rekonštrukcia Elektro a vodoinštalácia. Požičovňa lešenia - LAYER Zatepľovanie domov a bytov.

Sklenárstvo Stará Rola - Petr Toth vykonáva komplexné sklenárske práce. Zasklievame okná, dvere aj výkladné skrine. Vyrábame zrkadlá, vitráže, bezpečnostné sklá, celosklenené dvere a zhotovíme aj akvária či terária. Nájdete nás na ulici Závodu mieru. Sklenárstvo, sklenárske práce: - zasklievanie okien, dverí, nákladov - zasklievanie ...

Práca: - zemné, výkopové - demolácia - úpravy terénu.

Činnosť, práca: - kovovýroba - zámočnícke práce - zváračské práce - oceľové konštrukcie - klampiarske práce

Práca: -elektroinštalatérske. Montáž: -hromozvody. -anténne systémy. -elektroniské zabezpečovacie systémy. -verejné osvetlenie. Elektrorevízia.

Výrobca kvalitných podlahových konvektorov. Konvektory Hitte zaistia nielen nákladovo najefektívnejšie vykurovanie priestorov, ale aj pohodlie svojich užívateľov oddelením presklenej plochy a interiéru clonou teplého vzduchu a vykurovania objektov. Všetky informácie nájdete na webe spoločnosti alebo na facebooku.

Stolárstvo Čestmír Landrgott vyrába zákazkový nábytok na mieru. Kuchyňa, vstavané skrine a ďalší nábytok pre dom a záhradu vrátane grafického návrhu interiéru. Všetko kvalitne a lacno.

Podlahárske práce. Predaj, pokládka: - koberce - linoleum - PVC - plávajúce podlahy - marmoleum - prechodové, soklové lišty - samonivelizačné stierky - drevené podlahy. Vyrovnávanie podkladu podlahy. Murárske práce.

Stavebná činnosť a dozorovanie stavieb, bazény a zemné práce. Zateplenie a sanácia domu, výmena výťahov, rekonštrukcia a zateplenie strechy, výmena rozvodov SV a TUV, rekonštrukcia balkónov a opravy zábradlia, výmena okien a vchodových dverí, vnútorné a vonkajšie omietky, maľby, nátery, kompletná výmena dlažby, výmena elektroinštalácie, plynové ...

Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny -Veľkoobchod Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení

Predaj: - spojovací materiál, kotviaca technika - náradie, rezné a brúsne kotúče - vrtáky, pletivo, elektródy a zváracie drôty - pracovné a ochranné pomôcky - záhradné náradie - tmely, peny, farby a ďalšie kutilské potreby.

Výroba, spracovanie skla a zrkadiel Sklenárske práce, pieskovanie, zasklievanie, rámovanie a paspartovanie

Práca: - kúrenárske - vodoinštalatérske - plynárske.

Stavebné práce, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia budov - fasády - sadrokartonárske práce - rekonštrukcia kúpeľní - maliarske, lakovnícke práce - výstavba chodníkov.

Stavebná činnosť: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia bytov, kúpeľní - zatepľovanie.

Stavebniny. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -stavebný materiál.

Prenájom, požičovňa, montáž: - lešenie.

Zákazkové stolárstvo, výroba: - kuchyňa - kuchynské linky.