Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Sklenárske práce. Dodávame náklady, dvere, okná, nábytkové sklá. Vybavíme kúpeľne - police, stolíky, dvierka vrátane kovania. Vyrábame zrkadlá na mieru, montáž zadarmo. Akvária, terária, vŕtanie a brúsenie skla.

Zháňate kúrenára? Potrebujete vykonať revíziu alebo opravu kotla či radiátora? Firma Jan Holešovský od roku 1992 pôsobí v obore voda, kúrenie, plyn a ponúka tak dlhoročnú prax, skúsenosti a kvalitne odvedenú prácu. Vykonávame kompletné plynoinštalačné a kúrenárske práce, servis a výmeny plynových kotlov, výmeny radiátorov ústredného kúrenia, ...

Služby: -porez guľatiny. Predaj: -rezivo -drevené brikety -drevodomky.

Spracovanie preukazov energetickej náročnosti budovy (PENB).

Predaj, opravy a montáž: -vodo, topo, plyn.

Práca, služby: -Autodoprava Avie -Práca s UNC-060.

Práca, služby: -Autodoprava Avie -Práca s UNC-060.

Práca: -podlahárske práce -plávajúce podlahy (drevené, laminátové), vinylové, PVC, koberce. -vyrovnávanie podkladov.

Práca: -stavba plotov, pergol a altánov -úpravy pozemkov okolo domov -stavba komínov.

Práca: -murárske práce -obklady a dlažby, plávajúce podlahy -sadrokartonárske práce, zateplenie objektov -vonkajšie úpravy a iné práce -stavba komínov.

Služby, práce: -kompletná elektroinštalácia -elektroinštalácia -alarmy -kamerové systémy -rozvody TV/SAT -počítačové siete -revízia.

Tesárske práce, tesár, stavebné tesárstvo. Práca na streche. Rekonštrukcia striech a montáž drevených konštrukcií, konštrukcia. Drevostavby, drevené stavby, stavba z dreva, zruby.

Kameňosochárske práce. Dodávky, predaj, distribúcia: -bronzové pomníkové doplnky pre kamenárov -písmo, lampy, vázy, krížiky, sochy -reliéfy - Madonna, Kristus -fotokeramika.

Stavebné práce, stavebná činnosť, stavebné práce, murárske práce, murár, obkladačské práce, obkladač, sadrokartóny, sadrokartonár. Krby-výstavba krbov.

Predaj - LED osvetlenie trubice, reflektory, panely, žiarovky, pásky Vybavovanie - interiéry E-shop - LED osvetlenie (trubice, reflektory, panely, žiarovky, pásky, ...) Dodávka - plastové a drevené okná - vnútorné a vstupné dvere Klampiarske práce Pokrývačské práce

Montáž strešných a klasických okien, dverí a zárubní.

Voda, plyn, kúrenie. Plynoinštalácia, vodoinštalácia, kúrenárske práce. Projekcia, revízia a tlakové skúšky plynoinštalácie. Montáže a opravy domových a priemyselných plynovodov. Kompletné kotolne, výmenníkové stanice. NTL, STL a prípojky pre verejnú spotrebu. Opravy plynových spotrebičov, výmeny a dodávky kotlov, zásobníkov vody, ...

Výroba nástrojov a náradia. Ponuka pozemného a inžinierskeho staviteľstva.

Výstavba pozemných a inžinierskych stavieb.

Predaj tepelných izolačných materiálov. Zateplenie fasád.

Vodoinštalačné a kúrenárske práce, rekonštrukcia kúpeľní, bytové jadrá. Výmena vodovodných a odpadových stúpačiek.