Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Klampiarstvo, klampiar. Pokrývači, pokrývačské práce, pokrývač. Tesárske práce. Práce na streche, strecha. Kompletná rekonštrukcia a oprava strechy. Montáž strešných okien, okná, okno. Pokrývanie striech.

Čistenie domový: -odpadní a dažďovej kanalizácie -odtoků od WC **, vaní *, umývadiel a domových stúpačiek -septiků a žúmp. Čistenie je vykonávané mechanicky. Čistenie obecných a firemných: -kanalizačních a technologických potrubí -odpadní a dažďovej kanalizácie (vertikálne i horizontálne) -jímek (tukové, kalové, technologické, lapoly ...

Stolárska výroba, stolárstvo. Dřevovýroba. Výroba a montáž interiérových dyhovaných dverí s polodrážkou aj bez polodrážky, obložkových aj rámových zárubní z tradičných i netradičných dýh. Výroba a montáž schodísk, obklady stien i stropov. Výroba vstavaných skríň a nábytku na zákazku.

Stavebná firma: - výstavba, rekonštrukcia rodinných domov - rekonštrukcia bytov - rekonštrukcie bytových jadier - spodnej stavby, základovej dosky - zemné práce.

Predaj, dodávka: - vodoinštalačný materiál, sifóny - kuchynské sifóny - odtoky, žľaby, vpuste.

práca: - inštalatérske - kúrenárske.

práca: - murárske - obkladačské - fasády - hrubej stavby.

práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárenskom.

práca: - elektromontážne - montáž bleskozvodov - vodoinštalatérske - kúrenárske - jadrové vŕtanie - montáž klimatizáciou, tepelných čerpadiel - zemné práce (CAT 428B).

služby: - elektroinštalácia - elektromontáže - revízia - montáž bleskozvodov - meranie a regulácia v oblasti vetrania, vykurovania a chladenia.

služby: - stavebná projekcia - projektovanie rodinných domov, bytových a občianskych stavieb, priemyselných stavieb, rekonštrukcie

práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynoinstalační

Práca, remeslo: - elektroinštalácia - elektromontáže - elektroinštalačné práce silnoprúdové aj slaboprúdové - návrh a inštalácia zabezpečovacích systémov - revízia.

činnosť: - stavebné práce - klampiarske - pokrývačské - murárske Kontajnerová doprava.

Stavebná činnosť: - rodinné domy - rekonštrukcia - izolácia - obklady, dlažby - sadrokartonárske práce - omietky

služby: - izolácia - hydroizolácia - oprava a rekonštrukcia plochých striech

činnosť: - elektroinštalácia - elektromontáže - revízia

Dodávka, montáž, servis: - systémy inteligentných budov - kamerové systémy

práca: - pokrývačské - opravy striech - tesárske - klampiarske - montáž strešných okien - izolácia plochých striech, terás.

Zväzok obcí pre vodovody a kanalizácie Šlapanicko vznikol za účelom odkanalizovanie a efektívnejšieho čistenie všetkých splaškových vôd z domácností a firiem daného mikroregiónu. Prevádzkujeme kanalizačnej sústavy so zámerom čistiť všetku odpadovú vodu v týchto lokalitách: Babice nad Svitavou, Blažovice, Jiříkovice, Kobylnice, Kovalovice, Mokrá - ...

Naša firma sa špecializuje na všetky zemné práce: úprava terénu, vodné toky, svahy, výkopy, hĺbenie bazéna, kanalizácia, výkopy pre plyn a elektriku, hĺbenie základov pre domy, bazény, jazierka atď. Zemné práce vykonávame bagrom: Caterpillar M315, Caterpillar M312 S príslušenstvom: tvarovací, naklápacie, svahovou lyžicou, veľkosť ...