Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

CaloreEco s.r.o. sa zameriava na inštalatérske práce, čistenie kúrenia a kotlov a na dezinfekciu ozónom.

Náš Pasport s.r.o. sa špecializuje na zameriavanie verejného osvetlenia, zelene, kanalizácií, mobiliárov, komunikácií a cintorínov.

Práca: -murárske -pokrývačské -tesárske -klampiarske -zakladanie stavieb -kompletné vykonávanie stavieb, stavby na kľúč -zatepľovanie fasád -sadrokartónové konštrukcie -rekonštrukcia bytových jadier -kompletné strešné systémy -pokládka zámkových dlažieb.

-Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybnikárstva, lesníctvo a poľovníctvo -Výroba a hutnícke spracovanie železa, drahých a neželezných kovov a ich zliatin -Výroba kovových konštrukcií a kovových výrobkov -Povrchová úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Príprava a ...

Predaj, sklad, veľkoobchod, maloobchod: -autobaterie, príslušenstvo -autoelektro materiál -autochemie -Autokozmetika -kompletných sortiment -gufera, manžety, O krúžky (pre strojárstvo, automobily, poľnohospodárske stroje, stavebné stroje) -hadica, skrutkovanie -klínové remene -priemyselné plyny -ložiska -Zariadenia na údržbu, mazanie a ...

Alpha Solar systems s.r.o. sa zameriava na obnoviteľné zdroje energie, fotovoltaiku a tepelné čerpadlá.

Výroba, predaj, montáž: -Kúpeľňa -koupelnové štúdio -sanitární keramika -koupelnový nábytok -potravinové -wellnes sytémy -realizace -montáž -katalogy -návrhy -veľký výber v cene.

Spoločnosť Alois Bařina ponúka služby zemných a výkopových prác v okrese Břeclav. Realizujeme výkopy základov pre rodinné domy a iné stavby, výkopy inžinierskych sietí, výkopy na kanalizácie, výkopy na bazény a mnoho ďalšieho. K našej činnosti patria aj služby autodopravy ako je napríklad odvoz sutiny či iného materiálu. Práca: - zemné a ...

Stolárska dielňa, zákazková výroba: - vchodové, interiérové dvere - schodisko - altány - nábytok, kuchynské linky apod

Odborný lesný hospodár lesného majetku štatutárneho mesta Brna. Spoločnosť je držiteľom certifikátov: -CFCS 2002:2011 a pracuje podľa ISO 9001:2008. Účastník skupinovej certifikácie lesov PEFC, držiteľ certifikát obchodného reťazca C-o-C, Ďalej držiteľ certifikátov: -dreva na stavebné konštrukcie TAZUS -certifikát systému riadenia výroby - ...

Manipulačný a expedičný sklad dreva. Predaj, výkup: -drevo, frézované palisády -guláče a polkuláče vrátane impregnácie -palivové drevo: guľače, štiepaná polienka.

Stolárstvo. Výroba: -kuchyňa na mieru -vstavané skrine -nábytok -dvere -schody -podlahy. Montáž, predaj: -plávajúce podlahy -obložkové zárubne -dvere.

Autodoprava. kontajnerová doprava zemné práce Dovoz piesku a kameniva odvoz odpadov Prenájom mobilných buniek

Naša firma ponúka služby v oblasti zemných a výkopových prác, svahovania diaľničných telies, železničných zvrškov, vodných diel a špeciálne koľajové a výkopové práce. Vykonávame prípravné práce pre stavby, koľajové trate, úpravy terénu a nakladanie sypkých materiálov.

Spoločnosť EL-INSTA ENERGO s.r.o. pôsobí na slovenskom trhu od roku 1991 a zameriava sa na služby v oblasti energetiky. Poskytuje odborné poradenstvo rovnako ako predáva komponenty slúžiace pre energetiku. V širokom sortimente produktov nájdete napríklad: - olejové a suché transormátor - rozvádzače vysokého napätia - transformátory prúdu a ...

Maliarska a natieračské práce. Zaistenie maľovania bytov, domov či výrobných hál. Ponuka náterov okien, dverí, radiátorov alebo fasád.

Výroba: -zámočníctvo -vráta z oceľových rúrok a profilov -ozdobné brány, bránky, kovové dvere -mreže na okná, dvere aj balkóny.