Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Kompletné rozvody vody, voda, odpadov, kúrenie. Murárske a obkladačské práce, murár. Bytové jadrá, jadro, kúpeľne, rekonštrukcia kúpeľní, vane, batérie, bojlery. Kotly, kotol, radiátory.

Bazény a bazénové rolety. Výroba a predaj: - plastové bazény s celkovým príslušenstvom. - plynomerové a elektromerové skrine - nádrže, sudy a kade na víno pre vinohradníkov - septiky, odlučovače olejov a tukov, nádrže na dažďovú vodu - stoly, drezy a pracovné dosky pre potravinársku výrobu - regály, obloženie stien, chladiarní. - potrubia, ...

Vykonávame dodávku a montáž elektrického podlahového vykurovania, tepelných čerpadiel, klimatizáciou, vodného podlahového kúrenia, vetranie s rekuperáciou a systémami riadenia. Všetko je možné navyše ovládať podľa potreby cez internet pomocou aplikácie i4Comfort, ktorú Vám prispôsobíme podľa potrieb. Veľmi elegantne vieme využiť teplo, ktoré inak ...

Výroba a vývoj oceľových dverí, okien a priečok na mieru. Dodávame interiérové priečky, exteriérové prvky a oceľové dvere, posuvné systémy.

Firma zaoberajúca sa elektroinštaláciou. Dodávame a montujeme výťahové rozvádzače. zaistíme elektroinštaláciu a elektrorozvádzače pre domové aj priemyselné objekty. Realizácia domovej automatizácie - múdre domácnosti. SLužby na poli záložných zdrojov.

Remeslá, služby, montáž, opravy, servis - vodo - topo - plyn-elektro - vodoinštalatérske práce - plynárenskom práce - kúrenárske práce. Predaj, montáž - elektrické a plynové spotrebiče.

Zámočníctvo, nástrojárstvo -Sprostredkovanie obchodu a služieb Obrábačstvo

Stavebné práce - vodohospodárske stavby - výstavba rybníkov - zemné práce - demolačné práce, demolácie - terénne úpravy.

Spoločnosť KORUstav, s.r.o. realizuje kompletné stavebné práce: - výstavba nových rodinných domov - rekonštrukcia najrôznejších objektov (rekreačné chalupy, vinárstvo, chyty, domy) Ďalej sa zameriava na byty a drobné práce.