Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Výroba: - okná - schodisko - pergoly - brány - zábradlia

Projektovanie a komplexné zariaďovanie predajných interiérov: -pekařství -cukrárny -lahůdkové predajne -rychlého občerstvenia -prodejny mäsových výrobkov -kombinované predajne ai.

Výroba: -plastové výrobky a nástroje na lisovanie a vstrekovanie plastov. Komplexné služby v oblasti plastových výrobkov - návrh výrobkov, konštrukcia a výroba nástrojov, výroba plastových dielov až po následné dokončovacie operácie a montáž. Výrobný program: -výroba technických dielov z plastov, výlisky z plastov pre priemysel, - tepelné ...

Petr Malaník poskytuje inštalatérske služby na mieru. V rámci svojej činnosti spracováva cenové ponuky, uskutočňuje odborné konzultácie ohľadom výberu a nákupu technológie as tým súvisiacich predmetov.

Kompletná rekonštrukcia interiérov a realizácia zaisťuje firma KLVAŇA - interiér s.r.o. z Brna. Zameriava sa na kuchyne, spálne, obývacie a detské izby.

MAX WAY s.r.o. poskytuje montáž a servis: -chladenie, klimatizácia, rekuperačné jednotky tepelných čerpadiel -realizácia, záručný aj pozáručný servis -zariadenie do bytov, rodinných domov, kancelárskych priestorov, hotelov -zariadenia od popredných výrobcov LG, Daikin, Toshiba, Panasonic, Sinclair.

Predajňa papierových, vinylových, vliesových tapiet a plagátov. Tapety s motívmi tehly, dreva, kameňa. Fototapety a samolepiace tapety.

Projekty stavieb mostného, cestného a pozemného staviteľstva - opravy, rekonštrukcie, novostavby

predaj: -náhradná diely pre plynové kotly a elektrické zásobníky na vodu -predaj plynových kotlov do 50 kW. Kompletné dodávky kúrenie na kľúč. Vložkovanie a revízie komínov. Veľkoobchod, malobchod: -diely pre plynové zariadenia.

Výroba, montáž: -Plastové okná, dvere, výklady, zimné záhrady -materiál PVC profily KÖMMERLING -PROJEKTY zelená úsporám. Predaj, montáž: -drevená EUROOKNA TWW * -střešní okná FAKRO -stínicí technika. Zákazkové kancelárie: -Znojmo, Veľká Michalská 14/191, p.Kselik Petr, tel .: 515260485 -Břeclav, Fintaislova 1, p.Fojtl Jaroslav, tel., ...

LOGMONT s.r.o. sa zameriava na zámočníctvo, nástrojárstvo, elektroinštalačné práce a opravy elektrokomunikačných zariadení.

Realizácia interiérov, interiér -prestavby, prestavba, výstavba bytových jadier, bytové jadrá -rekonštrukcia stavieb, stavby, stavba -rekonštrukcia kúpeľní, kúpeľňa -predaj, montáž, realizácia krbov, krby, krb, krbové kachle, krbové vložky, krbové stavebnice. Predaj, maloobchod, veľkoobchod: -keramické obklady a dlažby, dlažba ...

centrála Břeclav Projekcia a montáž sietí elektro a oznamovacích Predaj, maloobchod: - elektromateriál -protlaky do priemeru 800 mm. zemné práce