Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Prode, montáž a servis - solárne panely THERMO SOLAR - meradlá tepla - plynové kotly SERROLI - vodomery LOREND, ENBRA - bytové vodomery.

Práca, služby: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynoinštalácie - tepelné čerpadlá - montáž aktívnych stropov (chladenie)

komplexné služby - fotovoltaické elektrárne pre rodinné domy. Realizácia fotovoltaických elektrární.

Solárne systémy, zámočníctvo, vráta Hörman. Realizácia a všetok servis solárnych elektrární na kľúč, vrátane dodávky jednotlivých komponentov.

Spoločnosť je certifikovaná ISO 9001:2010. Predaj, montáž, oprava, údržba: -silnoprúdové energetické káble -káblové súbory REYCHEN, CELPAK, 3M -vedenie silnoprúdu -rozvody káblové aj vonkajšie. Výroba: -rozvádzačov. Zemné práce. Realizácia a správa elektro fotovoltaických fariem a elektrární. Verejné osvetlenie (VO) obcí.

Evora CZ, s.r.o. je výhradne česká spoločnosť, ktorá sa zaoberá technológiami a vnútorným prostredím moderných stavieb či rekonštrukcií a pomáha bývať ľuďom lepšie a lacnejšie. Člen Centra pasívneho domu, CHKT a CAFT. Služby v oblasti TZB: - konzultácie s našimi odborníkmi - vypracovanie návrhu - vypracovanie projektu - realizácia - ...

Naše skúsenosti vychádzajú predovšetkým z realizácií v odboroch: - zhotovenie fasád - zateplenie domov - sadrokartonárske práce - maliarske práce - zateplenie podláh, stropov - murárske práce Na Vašej stavbe Vás navštívime zadarmo a navrhneme Vám vhodný postup a použitie materiálov, vychádzajúce z našich dlhoročných skúseností v odbore. Snažíme sa ...