Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Firma Krajská energetická agentúra, s.r.o. je súkromná firma, ktorá sa zameriava na oblasť energetiky a ekológie. ROZSAH PONÚKANÝCH SLUŽIEB: -spracovanie energetických auditov - spracovanie preukazov energetickej náročnosti budov podľa vyhlášky 148/2007 Zb. -spracovanie odborných posudkov pre dotácie zo Štátneho fondu životného ...

Projektová činnosť vo výstavbe. Oceňovanie nehnuteľností.

Predaj: -stavebniny -stavebný materiál. -hutnícke materiály -muriace materiály -izolácia, stavebné rezivo -komínové systémy, kanalizačný program -interiérové dvere, obložkové zárubne -keramické obklady a dlažby -tmely, lepidlá, náradie.

Projekčné práce, projektant, grafické a kresličské práce, spracovanie projektovej dokumentácie, projektovanie, návrhy. Projektovanie stavieb: - stavby: - občianske, bytové, rodinné domy, prístavby, nadstavby, podkrovné vstavby, rekonštrukcie, opravy. - priemyselné - garáže, dielne, haly, sklady. - komerčné - reštaurácie, hotely. Inžinierska ...

Stolárstvo, výroba: -kychynské linky -obývacie steny -detské izby -vstavané skrine -iný nábytok na zákazku -záhradné domčeky -pergoly -zastrešenie terás.

Dodávka na objednávku - žalúzie - siete proti hmyzu Dodávka - okná a dvere drevené, plastové a hliníkové - parapety na objednávku všetky služby spojené s výmenou okien.

Stolárstvo, stolárstvo: Výroba nábytok, nábytku na mieru: -kuchynské linky, linka, vstavané skrine, skriňa, nábytok do spálňa, detské, obývacie izby či vybavenie komerčných priestorov.

Revízia, projektovanie elektrických zariadení.

Predaj - obklady - dlažby - dvere - zárubne.

Internetový obchod - batérie na priemyselné použitie.

-Obchodná živnosť - kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Montáž a demontáž výstavných stánkov a expozícií

Stolárske práce Zákazková výroba - kuchyňa - kancelársky nábytok - nábytok (postele, police, skrine, ...) - vybavenie predajní. Výroba - plávajúce podlahy - drevené obklady Podlahárske práce Zákazková výroba - vybavenie materských škôlok.

Stolárstvo, výroba: - nábytok

Práca: -maliarske -natieračské.

Vykonávame montáže minerálnych a kazetových podhľadov, strešných okien aj zhotovenie sadrových omietok. Sadrokartonárske práce.

Kovoobrábanie Zváranie Zámočnícke práce

Elektromontážne práce - elektromontáže: -dodávka, rekonštrukcia, oprava a údržba silnoprúdových a slaboprúdových rozvodov -od projekcie až po revízie -kompletná ochrana všetkých typov objektov pred účinkami statickej elektriny (bleskozvody, zvodiče bleskových prúdov, zvodiče prepätia a prepäťovej ochrany prenosu dátových a informačných ...

Zatepľovanie a nátery fasád, maliarske práce, rekonštrukcia bytov, pokládky dlažieb i obkladov a montáže sadrokartónových konštrukcií.

Výroba, predaj, služby: -zámočníctvo, nástrojárstvo, vodo, topo, obrábačstvo.

Naša firma sa zaoberá zákazkovou, atypickou a kusovou výrobou nábytku na mieru a to všetko podľa požiadavky zákazníka. Výroba nábytku na zákazku. Sortiment vyrábaného nábytku: -schody -stoly -stolička -izby: obývacia, detská -kuchyňa, spálňa -predsieňový nábytok -drevené schodiská -schodiskové zábradlia, madlá -vstavané skrine, ...