Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Firma dodáva strechy, vrátane materiálu (ale aj Vášho materiálu) na kľúč, kompletné dodávky aj dodávky jednotlivých profesií, rekonštrukcie, opravy: -výmena strešných plášťov -zatepľovanie -omazanie hrebeňa, nárožia, štítov -murovanie komínov nad strechou vrátane komínových hláv. Práca pokrývačská: -strechy pokrývame krytinami ...

Kúrenárske práce Kompletná rekonštrukcia - RD - školy Vodoinštalačné práce.

Práca: -čistenie plynových aj elektrických bojlerov -zhotovujeme odpadové potrubie -montujeme kotly na plyn aj tuhé palivá.

Predaj a montáž - kamerové systémy - zabezpečovacej ochrany - domové telefóny - požiarnej ochrany - antény - anténna a satelitná technika Elektroinštalácia a elektrorozvádzače pre domácnosti a podniky. Rozvody a sprevádzkovanie - domáce siete (ethernet).

Predaj reziva a stavebného materiálu. -drevostavby, drevostavba -pergoly, pergola -altánky -podbíjanie podhľadov -rekonštrukcia a opravy strechy.

Veľkoobchod, predaj, predajňa, prevádzkareň: -vodo-topo-plyn -náhradné diely na plynové a elektrické spotrebiče -náhradné diely na regulačnú techniku (regulačná technika) -značka Ariston, Baxi, Destila, Honeywell, Mora, Unical ai. -tepelná technika. Fakturačná adresa: -Víťazná 546/1, 69601 Rohatec.

Zateplenie - fasády - striech. Fúkaná izolácia. Požičovňa lešenia.

Stolárstvo. Stolárstvo. Výroba, predaj: -kuchynské linky s dvierkami potiahnutými fóliou, liatina s ABS hranami -detské izby, spálne -obývacie a odkladacie steny -kúpeľne a rôzne doplnky -vstavané skrine -bytové doplnky -zákazková výroba.

Vykonávame montáže vodoinštalácie, kúrenia a elektroinštalácie. Vodo, topo, kúrenárske práce. Vodar, inštalatér, kúrenár. Montáže, opravy elektrických zariadení.

Predaj, dovoz - ručne vyrábané koberce z kožušiny.

Stolárstvo. -poradenstvo, návrh, výroba, predaj, doprava a montáž drevený nábytok, nábytku, na mieru, na zákazku. Kompletné vybavenie interiérov, interiéry: -kuchynské linky, kuchyne -vstavané aj samostatné skrine, skriňa -vnútorné aj vonkajšie dvere, dverí -vráta -kancelársky nábytok a iné -materiál: masív, lacnejšie alternatívne ...

Predaj montáž: -plávajúce podlahy -PVC -korok -linoleum -koberce. Montáž vonkajších terás.

Projektová kancelária: -občianska a bytová výstavba. Projekčné práce: -urbanistický a architektonický návrh až po realizačný projekt stavby. Autorský dozor. Projekty interiérov: -rodinné domy -bytové domy -občianske stavby -bývanie pre seniorov. Projektujeme všetky stavebné profesie a spolupracujeme s radom špeciálnych profesií.

Reklamačné a servisné oddelenie. Služby, montáž: -okná, dvere, garážové vráta. Výroba, obchod, predaj, poradenstvo, kalkulácia, dodávky na kľúč, zameranie, montáž, oprava, údržba, servisné práce záručné i pozáručné: -výplne stavebných otvorov -plastové a hliníkové okná vo farebnej škále podľa RAL (aj atypy kruh, trojuholník) -AL, ...

Predaj nízkoenergetických rodinných domov. Bungalov.

Stolárske práce. Predaj a montáž interiérových dverí.

Stavebná firma. Výroba, práca: -stavebné -zemné práce -odstraňovanie stavieb.

Dodávka, montáž, servis - garážové brány EURODOOR - lamelové clony - PVC clony.

Vykurovacia technika, predaj: -radiátory -ohrievače -vykurovacia technika -tepelné zariadenie.

Španielskej kúpeľne. Veľkoobchod, maloobchod: -obklady -dlažby -sanitárna keramika -vodovodné batérie.

Výroba a montáž: -elektrické rozvádzače (elektrorozvádzačov) -elektroinštalácia -dátové rozvody.