Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Dovoz, predaj: -keramická strešná francúzska krytina IMERYS Toiture, španielska La Escandella. -odborné poradenstvo -projektová príprava -kalkulácia nákladov -preprava na miesto určenia.

Výdajné miesto internetového obchod s kotlami.

Servis a revízia plynových zariadení.

Stolárstvo, podlahárstvo. Pokládka a rekonštrukcia drevených podláh.

Montáž, pokládka podláh. Podlahy, terasy, schody.

Montáž - solárne systémy Kúrenárske práce Opravy, montáž - plynové zariadenia Zváranie - nerezové potrubia - hliník Vodoinštalačné práce.

Inštalatérske a kúrenárske práce vrátane opráv.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny. Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo.

Elektromontáž, elektroinštalácia. Montáže elektroinštalácií, zabezpečovacích systémov, centrálnych vysávačov a podlahového kúrenia Devi.

Obkladačské práce, vrátane zaistenia potrebnej stavebnej chémie, obkladov. Pokládka keramiky, dlažby, mozaiky, prírodného a umelého kameňa. Stavebné práce, obklady, omietky, betóny, zatepľovanie. Elekroinštalácia, vodoinštalácia, debnenie, pergoly.

Vývoj a výroba: -špeciálnych strojov a zariadení na telekomunikačné účely -systémov pre prezentáciu a predaj výrobkov (napr. výstavy, výstavníctvo, reklamné stojany a pod.) Obchodná činnosť. Spracovávame kovy, kovovýroba, drevené materiály, plasty, plexisklo a iné na CNC strojoch. Spracovanie: -rezanie laserom (delenie materiálu) -CNC ...

Stavby na kľúč, bytové, občianske, rodinné domčeky novostavby, rekonštrukcia, adaptácia, modernizácia, demolácia vrátane odvozu sutiny -bytové jadrá v panelových domoch -kúpeľne vr. obklady, dlažby, voda, kúrenie, plyn -elektroinštalačná práca -sadrokartóny, podkrovné vstavby, prístavby, nadstavby. Stavebné práce: -múrnictvo, omietky, ...

Stavebné práce, rekonštrukcia rodinných domov, zemné a búracie práce a zatepľovanie fasád. Spracovávanie a kontrola stavebných rozpočtov.

Inštalácia rozvodov tepla, vody a plynu.

Upratovacie práce Montáž - zatepľovacie systémy. Predaj - obklady, dlažby. Montáž - obklady, dlažby. Výstavba - rodinné domy. Murárske práce.

Predaj, montáž - žalúzie - rolety - tieniace doplnky VELUX Predaj a montáž - švédske silikónové tesnenie do okien a dverí Montáž- markízy.

Výroba, montáž: -atypický nábytok -komplexná realizácia interiérov, -kancelársky a bytový nábytok, -nábytok do kúpeľní. Doplnkovým programom je výroba stolárskych hoblíc, stolárske hoblice Stolárstvo. Služby: -ostrenie, brúsenie drevoobrábacích nástrojov. Autodoprava. Cestná motorová doprava nákladná.

Stavebná firma, výstavba - občianske stavby.

Výroba: -nábytok -schodisko -kuchyňa -atypické dvere a zárubne na zákazku.

Pokrývačstvo, tesárstvo Maliarstvo, natieračstvo

Enenergetický audit, preukaz energetickej náročnosti budovy, odborné posudky pre Zelená úsporám na zateplenie domov a obnoviteľné zdroje energie.

Stavebné práce: Naša firma stavia nízkoenergetické a pasívne domy na kľúč. Montujeme do nich rekuperácie vzduchu Paul, ktoré znižujú prašnosť v dome a chránia ho pred peľmi a alergénmi.

Oprava a rekonštrukcia starších striech Dodávka nových krovov Záhradné pergoly a altány Záhradné domčeky Drevené obloženie a podbíjanie ríms Zdobenie krovov Schodisko, točité schodisko Armatúry, šalovanie, debnenie Chemická ochrana krovov Možnosť pokrytia strechy