Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Predaj, maloobchod, veľkoobchod: - záhradné potreby, hadice, zavlažovače - keramika, sklo - potreby pre záhradkárov a chovateľov - krmivá, krmivo, semená - domáce a hobby potreby - kvetináče, kvetináče - darčekový tovar - skrutky, skrutky, klince, spojovací materiál - potreby na zaváranie - prútený tovar, drôtený program.

Predaj na objednávku - bavlnené rohože z mikrovlákna.

Murárske a sadrokartonárske práce, fasády, obklady.

Spoločnosť je držiteľom certifikátu ISO 9001:2008. Výroba, predaj, montáž: -otvorové výplne -plastové, PVC, drevené, hliníkové okná, balkónové a vchodové dvere OTHERM, SULKO, REHAU, SALAMANDER, BRUGMANN, 6-7 komorové okná, výmeny okien -eurookná -plastové okná s imitáciou dreva -drevohliníkové okná -ozdobné dverové výplne PERITO, VP ...

Kominárstvo: -vložkovanie komínov -revízia a kolaudácia komínov -frézovanie komínov.

Vykonávame pokrývačské, klampiarske a tesárske práce a zatepľovanie podkrovných stavieb.

Stolárstvo, tesárstvo -truhlárske práce -tesárske práce

Vykonávame kompletnú rekonštrukciu strechy, pokrývačské, tesárske a klampiarske práce, vrátane náterov strešných krytín pre rodinné domy, komerčné a pamiatkové stavby.

Maloobchod, predaj: - domáce elektrospotrebiče. Práca: - elektroinštalačné - revízia elektro.

Realitná kancelária, realitná činnosť, reality: -poskytuje komplexné služby -sprostredkovanie predaj, prenájom nehnuteľností -inzercia -právne služby -stavebná a projektová činnosť -architektonické návrhy -developerské projekty a výkup nehnuteľností -odborné posúdenie trhovej ceny nehnuteľností -stavebná a projektová činnosť -správa a ...

Projektujeme ekodómy (pasívne, nízkoenergetické) a ekozáhrady (prírodné záhrady). Našou inšpiráciou je permakultúra a baubiológia. Používame prírodné materiály a enviromentálne šetrné technológie. Naším poslaním je navrhovať trvalo udržateľné ľudské sídla, dom a pozemok vnímame ako neoddeliteľný celok.

Stavebné práce, stavebná činnosť so širokou realizáciou mnohých stavebných profesií. Tesárska činnosť, tesárske práce, - altány, pergoly. Stavebná činnosť, stavebné práce.

Murárske práce. Pokládka dlažby, dlažba, obklady, zatepľovanie fasád, montáž sadrokartónov a minerálne podhľady. Ponúkame maliarske a natieračské práce.

Práca: Ponuka realizácie pasívnych domov: -projektová činnosť -stavebná činnosť -stavby podľa iných návrhov.

Vykonávame výmaľby interiérov a dekoratívne maľby. Lakovnícke práce Bezupratovacie maľovanie.

Zaoberáme sa výrobou trafospájok a ich príslušenstva. Navíjanie cievok.

Zaoberáme sa správou a údržbou nehnuteľností. Stavebné a dokončovacie práce.

Vykonávame revízie nádrží, nádrží a ich likvidácie. Tlakové čistenie kanalizačných vpustov.

Inštalácia, opravy, výroba: - elektronické zariadenia.

Opravy a výmeny - vodovodné a odpadové potrubie Vodoinštalačná práca - opravy a výmeny vodovodných batérií.

Vykonávame kamenárske práce, krbárske práce. Poradenstvo, výstavba, rekonštrukcia.

Maloobchod, predaj: -podlahové krytiny. -koberce. -linoleum, PVC. -plávajúce podlahy. Služby: -pokládka kobercov, PVC, plávajúcich podláh.