Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Práca, predaj: -stavebná spoločnosť -pasívne domy -drevené panely -nástroje -doplnky pre stolárov.

Poskytujeme pripojenie k WIFI sieti. Služby: -zváranie optických vlákien -tvorba webových stránok -zámočnícka výroba -zabezpečovacie systémy -VOIP telefónie -servis a predaj PC.

Stavebniny. Štrky, piesky. Kontajnerová doprava a autodoprava.

Doprava nákladné, tuzemská i medzinárodné, komplexné prepravné služby. Špedícia. Zemné práce, zakladanie stavieb.

Inštalácia - rolety. Montáž a servis - okná plastové, drevené - dvere Montáž a servis - zimné záhrady Inštalácia - markízy.

Stavebné práce: -murárske -obkladačské -podlahové krytiny. Poradenská činnosť.

Práca: - zemné - výkopové - demolačné, búracie - terénne úpravy, svahové práce - výstavba a oprava komunikácií.

Stavebná firma: -vykonávanie stavieb vrátane ich zmien -udržiavacia práca -projektová činnosť -investorská a inžinierska činnosť.

Prírodné dyhy v hrúbke 0, 6 - 2, 5 mm zo všetkých používaných drevín a modifikované Cora dyhy -dyhové hrany -dyhárske pásky -ušľachtilé a exotické rezivo -terasové profily, drevo na terasu -oleje na drevo -nerezové skrutky.

Práca: -obklady kúpeľní -pokládka dlažieb -murárske práce.

Staviate a hľadáte firmu, ktorá vám pomôže? Firma Ing. Jaroslav Bachan vykonáva vodohospodárske a inžinierske stavby vr. projektovanie a technického poradenstva. Zaoberáme sa výstavbou vodovodov a kanalizácií, kanalizačných prípojok, komunikácií, robíme zámkové dlažby a vjazdy k domom a podnikom, odvodnenie, priekopy, priepustky, murovanie čiel ...

Dovoz, predaj: - špeciálne stavebné stroje a zariadenia na stavby tunelov. Sanácia železobetónových konštrukcií vysokotlakovým vodným lúčom vrátane revízií aj generálnych opráv.

AKTUÁLNE KONTAKTY NEDOHĽADANÉ! Sériová výroba, predaj: -rám, rámy pre zrkadlá (zrkadlo) iba z masívneho dreva -rôzne tvary, farebné odtiene -štandardné prevedenie: -na stenu -stojanové -zásuvkové -na stolík -výroba aj na zákazku -rámovanie zrkadiel.

Kompletný servis a montáž plynových kotlov.

Autorizovaný inžinier pre statiku a dynamiku stavieb.

Plynoinštalačné, kúrenárske, vodoinštalačné práce.

Plynoinštalačné, kúrenárske, stavebné práce.

Projektová, konzultačná a poradenská činnosť odbor dopravnej stavby 1) vypracovanie (návrhov, opráv a rekonštrukcií) - projektová dokumentácia pre cesty II. a III.tr., prieťahy miest a obcí, úpravy námestia a ver. priestranstvo, mestské, miestne a účelové komunikácie, poľné a lesné cesty, dopravné riešenie obytných celkov a nových RD, obchodné a ...

Zámočníctvo, nástrojárstvo: - trieskové obrábanie.

Klampiarstvo a oprava karosérií. Vykonávame zváranie elektrickým oblúkom.

Zámočníctvo, nástrojárstvo. Vykonávanie zváračských prác metódou TIG a MMA.

Strojárska výroba, kovovýroba, trieskové obrábanie, kovoobrábanie, CNC: -sústruženie -frézovanie -brúsenie -vŕtanie. Zámočníctvo. Špeciálna zákazková strojárska výroba.