Konštrukčné, návrhárske aj servisné činnosti v oblasti stavebníctva sa zameriavajú na pozemné, dopravné, podzemné, vodohospodárske aj špeciálne stavby. Týmito stavbami sú rodinné domy, ale aj priemyselné haly, cesty, železnice alebo aj mosty.

Plastová výroba, výroba z plastu, predaj, výroba, dodávka, distribúcia: -nádrže, bazény, septiky, vodomerné šachty, vane, z materiálu polypropylén s hrúbkou 5 - 8mm podľa priania zákazníka. Predávame príslušenstvo k bazénom a bazénovú chémiu. Ďalej ponúkame službu starostlivosti o bazény. Servis údržby bazénov na budúcu sezónu.

Stavebné systémy: -suché maltové zmesi -farby, omietky, tmely -sadrokartónové systémy -vonkajšie zatepľovanie budov -tepelné a zvukové izolácie -stavebniny -stavebné materiály.

Stolárstvo, podlahárstvo. Pokládky a renovácia parkiet, plávajúcich podláh.

Kovošrot. Likvidácia: - autovraky. Predaj: - paliva. - piesky - drviny. Recyklácia: - stavebné sute. Reklamná agentúra. Stavebniny. Technické plyny.

Kovošrot, výkup, zber: -výkup, spracovanie kovového odpadu -likvidácia autovrakov, autovrakov -kovový odpad, odpad, liatina, farebné kovy. Predaj pieskov a drví, piesky, drvina Predaj palív, paliva: -uhlie, koks, brikety, palivové drevo. Predaj: -hutnícke materiály -stavebniny, stavebný materiál -cement, piesok, vápno -muriace ...

Stavba, predaj a prenájom rôznych veľkostí mobilných montovaných hál, majú využitie ako skladové haly, jazdecké haly, športové haly či výrobné haly.

Vnútroštátna a medzinárodná autodoprava, sťahovanie Pravidelné trasy Česká republika - Nemecko - Holandsko Finančné služby Realitná činnosť - predaj a prenájom bytových aj nebytových priestorov Stavebná činnosť - výstavba na kľúč, rekonštrukcia.

Zabezpečovacie systémy, kamerové systémy, systémy domové telefóny, prístupové systémy, požiarna signalizácia, bytové rozvody. Servisné služby.

Projekčná a konštrukčná dokumentácia. Montážna, servisná činnosť.

Predaj, výkup, likvidácia, revízia, opravy: -suché a olejové transformátory. Predaj, výkup, filtrácia, regenerácia: -transformátorové oleje. Predaj, montáž: -VN káble a VN koncovky.

Oprava a servis: -elektromotory do 100kW -prevíjanie do 24 hodín -transformátory, nabíjačky akumulátorov -elektrohydraulické motory ELHY -kosačky -elektrické ručné náradie NAREX, EINHELL: -vŕtačky, brúsky, závitorezy, elektrické kladivá, elektrické pílky -čerpadlá SIGMA ...

Predaj -aktívne aj pasívne elektrosúčiastky -zdroje -spájkovacia a meracia technika -antény a komponenty -zostavovanie pc na mieru.

Práca: -inštalatérske -kúrenárske -potrubárske Montáže, opravy, rekonštrukcia. V rámci zákazky: -projekcia, revízia a spustenie plynových zariadení -vložkovanie komínov. Predaj, montáž: -bytové vodomery. Rekonštrukcia: -bytové jadrá.

Činnosť: -domovské a priemyselné elektroinštalácie. -inštalácia bleskozvodov (pasívnych, aktívnych) -meranie a regulácia (vykurovanie, bazény, sauny) -zabezpečovacie systémy pre rodinné domy, priemyselné objekty, automobily -protipožiarne systémy domov a priemyselných objektov -slaboprúdové rozvody pre telefón, domáce a podnikové ...

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie.

-Obchodná živnosť-kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Sklenárske práce, rámovanie a paspartovanie -Sprostredkovateľská a obstarávateľská činnosť

Výstavba rodinných domov na kľúč Stavebná spoločnosť: -rekonštrukcia domu -kompletná stavba domu (dielňa, obchod, prevádzkareň) -pôdne vstavby -opravy, zatepľovanie fasád -chodníky, zámkové dlažby.

Kompletné projekty, projekcia: -štúdia, návrhy -vizualizácia -kompletná projektová dokumentácia -interiéry -inžinierska činnosť -individuálne aj typové riešenia.

Zákazková výroba interiérového nábytku ako sú kuchyne, jedálne, spálne, pracovne, obývacie izby, detské izby, vstavané skrine, obložkové dvere, ale aj exteriérov ako pergoly, prístrešky, záhradný nábytok a ďalšie. Stolárstvo.

Práca: -stolárstvo -truhlárstvo